Vingakuten nästa!

Jag skulle ju vara Fallen ängel på maskeradfesten på lördag, men minba vingar som jag beställt, var helt plötsligt slut och det kom inte in några igår, så jag kan inte få dem i tid. Men den otroligt snälla personalen på företaget lät min order gå illbaka och pengarna är åter på mitt konto om några dagar. Men detta var ju egentligen hur trist som helst ju. Inga svarta vingar, ingen Fallen ängel. Då får jag mess från MR. "Jag kan fixa dina vingar". I löve U! Så det blir till att sova ett par timmar nu, sen vidare ner på stan i eftermiddag för att fixa material.

Så om du läser detta innan jag hunnit ringa dig pim. Jag är ledsen, men vi får ses i nästa vecka. Vingakuten nästa hemma hos MR. Jag hoppas att det är ok med dig. Jag är ledig både måndag och tisdag, bortsett från när jag ska värda på tisdagen, och HV har inte hemmamatch förrän den 12 november igen. Fredag denna vecka hinner jag inte, då jag ska hem till mamma.

Och om ni undrar varför jag inte sover ännu, så vet jag knappt det själv..... Men kan man inte sova, så kan man inte

Tisdag 27 oktober

Tisdag = Bortbytt värdpass på F&S, hockey HV71 - Rögle, jobb

Så var det måndag igen

Måndag och jag är vaken istället för att sova. Men så kan det gå efter en långledighet. Men jag får ta till vara på förmiddagen och fixa lite saker på stan, innan jag tar lunch, dator och USB-minne med mig hem till en kompis för att låna hennes scanner. Men sen kan jag sova en sväng på eftermiddagen/kvällen, så ordnar det sig och natten kommer att gå som en dans. Ja, jag lär i alla fall inte somna vid maskinen.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, så jag kommer iväg idag.

Vad ska ni hitta på för skoj idag, goingar?

Aj, mitt öga

Igår kväll lyckades jag med konstycket att somna till en film. Med linserna i. JAg vaknade när filmen var slut och hade då sovit i ca två timmar. Obehagligt i ögonen! Väntade nägra minuter och gick sen in i badrummet för att plocka ur linserna. Vänsterlinsen var ute på några sekunder, men den högra hittade jag aldrig. Man kan ju inte direkt gräva runt i ögonhålan hur som helst, men jag petade och kände försiktigt där jag kom åt genom att titta åt olika håll. Nej, ingen lins, men öm i ögat ändå.

Nu har jag sovit på det hela. Jag är fortfarande öm i ögat och har lite ont. Lite lätt rosa i ögonvitan i undre delen av ögat, men det känns som igår och är inte värre. Linsen måste jag blinkat ur medan jag sov under filmen. Annars skulle jag nog ha mycket ondare i ögat. Men jag vakar över mitt öga noga, noga. Man har bara ett par ögon. Blir det värre eller känns likadant om ett par timmar, så blir det väl till att kolla upp det hela.

Me like shopping!

Lördagen har än så länge spenderats åt shopping nere på stan med MR. Jag har hittat en tuff, svart klänning som kommer bli najs till mina svarta vingar, då jag ska klä ut mig till Fallen ängel nästa lördag. Nu återstår bara att hitta en bra stil till håret. Några förslag? Jag hittade även en 60/70-talsinspirerad väst. Me happy! Fast jag funderar fortfarande på om den ev är ett nummer för stor. Hittade även ett snyggt halsband som jag gillade.

Svarta klänningen

Skinnvästen

Stjärnhalsbandet

Min fredag

Började dagen med att slöa framför tvn. Ovanligt för mig just nu? Nej! Kl 15.00 var jag på en timmes massage, och hela kroppen gicks igenom. Jösses så skönt det var! Ska dit om 6 veckor igen för att fortsätta knåda ut mina små muskelknutar som jag har i ryggen. De är få, men har setat ett bra tag, så det tar nog en eller två gånger till innan de är borta.

Jag har precis ätit kyckling med ris och enkel sås till. Har även druckit ett glas rött, och ett till lär det bli. Snart ska jag se om jag inte hittar en bra film att se och så ska jag gå loss på den där Ben & Jerryglassen jag har i frysen, mumsiga Strawberry Cheesecake.

Ha en underbar fredag vänner!
Pöss!

Hååvee blåå!

Denna delikat onyttiga sak ska jag börja äta på nu
Min pizza

Och Hv71 vann en jämn, intensiv, tuff och underhållande match mot Frölunda med 4-1

Designdags

Det var lite tungt på jobbet inatt, men att sova länge idag verkar ha hjälpt. Känner mig piggare, även om jag fortfarande känner mig seg i hela kroppen och huvudet.

Insett att jag måste få ordning på designen till min blogg, d v s en snygg header. Har haft en idé på en enkel header med en massa foton huller om buller typ, men jag har inte orkat ta tag i det. Jag vet att det är en ganska vanlig header, men jag fotar ju en hel del, så det känns rätt. Fast jag måste nog se till att få hem min Photoshop-skiva först. Har ju för tillfället inte programmet i datorn. Men då!

Annars har jag haft  sug efter en kebabpizza i mer än två timmar nu. Tur att pizzeriorna är stängda sen en timme tillbaka. Men åååhhh, så gott det vore.....


Sovmorgon idag igen

Idag har det vara easy stresst hemma hos mig. Jag vaknade vid 12.30, men kröp tillbaka ner i sängen och somnade om. Vad jag inte hade räknat med var att klockan skulel vara efter 17.00 när jag vaknade. Men nej! Aja, jag hade ju inga möten eller kompisträffar inplanerade, men jag hade tänkt tvätta mina fönster idag om vädret hade tillåtit. Vilket vädret inte hade gjort, för det har regnat idag. Inte mycket men tillräckligt för att förstöra en fönstertvätt.

På spisen står en gryta och kokar för tillfället. Behöver bara koka lite ris imorgon, så volia: Jag har lunch! Sen ska jag vara hos optikern imorgon innan det är träningsdags. Sen blir det raka vägen hem, för kl 19.00 börjar hockeyn, vilken ska följas via nätet på C-Sports. Så imorgon blir det definitivt ingen fönstertvätt.

Nu ska jag se på Mannen som talar med hundar och spela gitarr.

Ha en bra kväll vänner!

Var ju bara det som saknades

Natten började med strul och mindre bra, men efter ett tag rullade allt på som det skulle och jag och min arbetskollega kunde jobba på som vanligt.

Men det tog inte riktigt slut med strulet där. När jag kom hem, så kände jag att jag behövde snyta mig. Inte för att jag är förkyld, utan behövde bara snyta mig. Så det gjorde jag, men kände att jag hade en snoris kvar i vänster näsborre, och rullade ihop lite papper för att peta ut den. Jag var försiktig, men som om det hjälpte. Jag började blöda näsblod. Men åååhhhhh! Jag vill ju krypa ner i sängen och sova!

Fast jag tror att..... *går till toaletten*

*ca 2 minuter senare*

Nu har det slutat rinna, så nu blir det sängen

Ha en härlig söndag!

Håååveee Blå!

Ännu en hemmaseger för HV71 idag när Luleå besegrades med 5-4. Men Luleå spelade och pressade HV bra i Första och sista perioden. Men i andra var det mest HV. Jag tycker det var en kul match att se, se får ni andra säga vad ni vill.

På tisdag är det Djurgården borta och sen Frölunda hemma på torsdag. Jag längtar till torsdag!

Höstig torsdag

Torsdagen är här äntligen! Sista natten denna vecka på "älsklingsmaskinerna". Jag ogillar skarpt att köra dem. Tur att jag kör med en bra tjej denna vecka, och jag tror att vi kör ihop även nästa vecka. Annars skulle jag nog gnälla ännu mera. Och jag såg en glimt av kommande veckors schema, och om det förblir, så blir det till att köra mina "älsklingsmaskiner" i minst två veckor till. Suck!

Annars är detta en bra dag. Om lite mer än en timme sitter jag på bussen mot HV71s hemmaarena för att se dem vinna över Södertälje SK. Hoppas som alltid på en jämn match med HV-vinst i slutändan. Lite ruff och bök för gärna förekomma också.

I övrigt så skiner solen genom vindbyarna och det är en riktigt fin höstdag här i staden. Najs! Hoppas att vi får flera höstdagar som denna, fast med lite mindre blåst då. Har en liten lönn på andra sidan innergården som har härligt blodröda löv just nu. Ni skulle sett den lite tidigare idag när solen sken på den.

Nej, nu måste jag masa mig upp ur soffan och börja samla ihop mina grejer och få på mig annat än mysisar.
Pöss på er!

Alla behöver en puss ibland

Stockholmspuss
Taget i Stockholm hemma hos AS 090203

Svar

Bestämde mig för att svara på några kommentarer på detta sätt.

Postat av: Zombie

Natti natti! =)

2009-10-07 @ 23:05:29
URL: http://blogg.aftonbladet.se/cyberzombie

Jag hoppas att du sov gott! Jag sov mindre mycket, men tog igen det på fredagen med både trevliga och konstiga drömmar



Postat av: Free Fashion Pia

Massera benen! Det hjälper mot den värsta träningsvärken.

2009-10-08 @ 08:54:49
URL: http://freefashionblogg.blogspot.com/


Benmassage är aldrig fel när man har ömmande muskler. Konstigt nog hade jag inte ens tillstymelse till träningsvärk. Måste vara nyttigt att spinna hårt flera dagar i rad.



Postat av: Maria

Det går säkert bra! Gäller att ta en sak i taget :)

2009-10-08 @ 15:57:24
URL: http://ilovephilip.bloggspace.se

Ja, en sak i taget var det. Konstigt nog brukar jag lyckas trycka in mpnga saker samtidigt ofrivilligt, då jag inte håller koll på vad jag ska göra alla dagar. Jag behöver nog en assistent tror jag..... XD



Postat av: Andromeda

Du hör hårt ser jag. Hoppas du inte tar i allt för mycket bara... :-)

2009-10-08 @ 19:09:45
URL: http://blogg.aftonbladet.se/andromeda

Jag lovar att ta det lite lugnare i forts'ttning och inte köra tre pass tre dagar i rad. Fast kanske i veckan :OD



Postat av: ROXANNE

göttt med mukkler, börjar känna att mina förtinar, jag haar inte tränat på 3 veckor, men imorgon kör jag igång igen :D

2009-10-08 @ 21:01:31
URL: http://kissamiss.blogg.se/

Mukkler är najs! Tror bara att dina har tagit semester, och att de snart är väckta till liv igen :OD



Jag tror dock att jag tar en liten paus från bloggen och bloggar i några dagar. HAr lite att göra och tänka över. Vem vet, kanske dyker det upp inlägg ändå.

Puss på er alla så länge!

Hur ska detta gå?

Spinning Intensiv med Sören var som alltid skoj. Jag känner att jag har muskler i mina ben, för de ömmade redan innan passet lite efter gårdagens vända på Skivstång/Spinning med P. Även imorgon har jag bytt till mig ett intensivpass, men så kan det gå när man är snäll och ställer upp när andra värdar behöver hjälp, utan att kolla vad man redan har för sig under veckan. Då är det Fredrik som leder passet. Jag undrar just hur det ska gå? Och jag ska gå på hockey direkt efteråt, och sen vidare till jobbet. Det kommer nog att kännas i benen sen. Det återstår att se om jag kommer upp ur sängen på fredagen sen. Och jag som tänkt mig bio på kvällen.

Nej, nu ska jag lägga mig raklång i 20 min innan jag måste byta ut mysbyxorna mot jeans och ta mig till jobbet

Ha en fortsatt bra kväll Bloggers, och sov gott!

Verkar som min vardag numera

Åter igen har jag sovit för lite. Inte bra detta, men jag är snart i fas igen. Tack och lov börjar inte spinningen inte förrän 17.30 imorgon, så då hinner jag sova lite längre imorgon. Eller tills mobilen ringer, då jag är med och budar på en lägenhet. Men jag hinner i alla fall somna om ett par gånger innan det är dags att gå upp.

Torsdagen vill jag dock helst inte tänka på. Spinning kl 16.45 och sen har HV hemmamatch på kvällen. Och så jobbar jag på natten. Lär bli en kväll med full fart, men sen är det tack och lov helg

Nej, nu ska jag hitta lite kvällsmat och slöa i soffan innan jag ska till jobbet

Nhl-premiären i Stockholm m m

Den 2 oktober car det så dags, äntligen. JK och jag åkte upp till min syster i Västerhaninge, där vi fick mat med vin till. Medan syrran och jag pratade lite för oss själva, tog hennes man hand om min kompis, och de satt och pratade elektronik och datorer. Strax efter halv sju, tog vi pendeltåget in till Farsta strand och sen tunnelbanan in till Gullmarsplan. Därifrån gick vi bort till Globen, och på vägen dit hittade vi denna fina skylt.Ditåt ligger en pissoar

Väl på Globen, letade vi reda på vära platser, för att sen gå ett varv inomhus och kolla lite hur det såg ut samt kolla in allt folk. Strax innan 20.00 satte vi oss ner på anvisad plats; rad 11 plats 43-44, vilket var precis innan kurvan mot ena kortsidan. Där försvarade nr 30, Chris Osgood kassen för Red Wings i två perioder.

Tyvärr så tappade Detrouit sitt spel när de gjort 3-1 i mitten på andra perioden. Visst blixtrade de till vissa stunder och i tredje perioden hade de en lång press på St Louis och man trodde att de skulle göra 4-3. Istället var det till slut St Louis som gjorde 3-4 och vann matchen. Här följer lite fler bilder från matchen och kvällen.

Lagen värmer upp på isen
Nr 5 och lagkapten, Nicklas Lidström, står mitt i mittcirkeln

Obligatorisk varmkorv i första periodpausen
Obligatorisk varmkorv i första periodpausen. Det var en knepig ketchupflaska dock på plats, men skam den som ger sig

Detroit har power play 5 mot 4
Detroit har power play 5 mot 4. Lidström står längst till höger på sin sedvanliga plats

Nr 5 ska det vara!
Bilden säger allt!

Nattdrink med tilltugg
När vi kom hem till syrran igen mitt i natten, tog vi en nattdrink och tuggade i oss lite godis

Lite flera bilder finns här

På lördagen åkte vi till norra Stockholm och besökte AS, en gemensam vän. Där fanns det även två döttrar med pojkvänner, en iller och två hundar plus jag och JK. Alla i en mindre trea. Men det var mycket trevligt och jag fick en ny kompis i en stor rotweiler vid namn Balo, som "pratade" relativt högljutt när m,an kelade med honom. Underbar hund!

En liten gottegris!
Illern Sture var en riktig liten gottegris

Fiffi vilar huvudet
Engelska mastiffen Fiffi tyckte bordet var utmärkt att vila huvudet emot när man låg i soffan

Så ligger man i soffan
Är man stor, så är man

Rotweilern Balo
Rotweilern Balo vilar efter en lång kelstund vid mina fötter

Som sagt, lite flera foton finns här

Äntligen dags

Äntligen är dagen här! Om ca 90 min hämtar killkompisen JK upp mig med bilen. Han lämnar familjelivet för ett dygn och jag åker till livet för ett dygn. Nu bär det av mot Stockholm, Globen och Nhl-matchen mellan Detroit-St Louis. Detroit-tröjan, biljetterna och kameran är packade. Som jag har längtat efter denna dag. Äntligen ska jag få se Lidström spela live igen. Senast var vintern 94/95, då han och en hel del andra Nhl-proffs återvände till Sverige under lönelockouten i Nhl, och spelade i sina moderklubbar. Nicklas spelade så klart i VIK, och jag stod på läktaren. Det var då jag fick upp ögonen för honom och började följa Nhl på allvar. Men då jag inte hade möjligheten att följa Nhl mer än i tidningen, så svalnade intresset lite. Men sen för ett par år sen när jag började få en riktigt bra lön, och kände att jag hade råd med en betalkanal, så började jag följa Nhl och Detroit igen. Ja, och Nicklas förstås.

Mötet mellan dessa två Nhl-lag ska bli riktigt skoj att se. Jag hoppas på en jämn och spännande match med lagom många mål. Och en vinst till Detroit förstås! Jag tror och hoppas på att Nicklas gör minst ett mål och en assist. Zetterberg eller Franzen kommer också att göra ett mål. Vi får väl se hur det blir. Ska även bli skoj att se de övriga svenskarna i Detroit; Thomas Holmström, Niklas Kronwall, Jonatan Ericsson och tredjemålvaketen Daniel Larsson. Anders Lilja är tyvärr skadad och kommer att missa matcherna, vilket är tråkigt. I St louis spelar två svenskar; Patrik Berglund och Alexander Steen.

Nej, nu måste jag packa klart innan JK ringer.
Ha ett minst lika härligt dygn som jag kommer att ha!
Puss & Kramizar i massor!

Viasat Hockey

Så där. Nu har jag sagt upp Canal+ Total som jag levt med och älskat i lite mer än två års tid. Men då Canal+ blev överbjudna på NHL-rättigheterna av nystartade Viasat Hockey, så har jag nu bytt. Visst, jag blir utan alla filmkanalerna, men det gör mig inget. Så ofta tittade jag inte på dem ändå. Ett stort plus är att jag även kommer att kunna följa Hockeyallsvenskan på nya kanalen. Men Elitserien då? undrar ni. Ja, de bortamatcher HV71 spelar följer jag helt enkelt på nätet via C-Sports Web-TV när jag inte själv kan följa med och se dem live. Enda anledningen till att jag införskaffade Canal+, var just NHL-matcherna. Men månaden ut, kan jag fortfarande se på Canal+. Man betalar ju i förväg. Hoppas bara att de kopplar in Viasat Hockey till lördag kväll, så jag kan se returmötet mellan Detroit - St Louis från Globen.

RSS 2.0