Aj, mitt öga

Igår kväll lyckades jag med konstycket att somna till en film. Med linserna i. JAg vaknade när filmen var slut och hade då sovit i ca två timmar. Obehagligt i ögonen! Väntade nägra minuter och gick sen in i badrummet för att plocka ur linserna. Vänsterlinsen var ute på några sekunder, men den högra hittade jag aldrig. Man kan ju inte direkt gräva runt i ögonhålan hur som helst, men jag petade och kände försiktigt där jag kom åt genom att titta åt olika håll. Nej, ingen lins, men öm i ögat ändå.

Nu har jag sovit på det hela. Jag är fortfarande öm i ögat och har lite ont. Lite lätt rosa i ögonvitan i undre delen av ögat, men det känns som igår och är inte värre. Linsen måste jag blinkat ur medan jag sov under filmen. Annars skulle jag nog ha mycket ondare i ögat. Men jag vakar över mitt öga noga, noga. Man har bara ett par ögon. Blir det värre eller känns likadant om ett par timmar, så blir det väl till att kolla upp det hela.

Kommentarer
Postat av: Maria

Usch va jobbigt! Påminner mig om när jag frätte bort hornhinnan... Jag fick också ut ena linsen men den andra satt kvar några timmar. Ögat var så rött att jag inte såg att linsen satt kvar.



Iofs så hade det aldrig hänt om linserna inte hade legat i saltlösning, men det visste inte jag. Var ju därför jag hade solbrillor på gatufesten.

2009-10-25 @ 22:43:27
URL: http://ilovephilip.bloggspace.se
Postat av: Susanne

Maria: Jo, jag minns att du hade problem med ena ögat under Gatufesten. Sån tur att solen sken precis hela helgen då :OD

2009-10-25 @ 22:52:25
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/
Postat av: emma

haft en bra helg? (:

2009-10-25 @ 23:42:29
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: ROXANNE

sv: jajamensan är det nina hagen, är du ett fan? :)

2009-10-26 @ 07:23:54
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: Andromeda

Hoppas det har ordnat sig med ögat nu... Kram

2009-10-28 @ 18:52:02
URL: http://blogg.aftonbladet.se/andromeda
Postat av: Susanne

Andromeda: Ja, det har ordnat sig nu med mitt öga. TAck och lov för det! :O) Kramiz

2009-10-28 @ 21:33:53
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0