Kvällens outfit

Ja, det lilla ni ser av den. Idag börjar min semester och jag ska börja den med att träffa några vänner och killen på Bishop Arms och slå några bägare med dem. Tröjan kommer från Free Fashion och är hur skön som helst.





Puss på er!

Dagens låt

Kommentarssvar:
Nilla: Ja, du har så rätt. Visst är det lika trevligt med "nonsensinlägg" som riktiga djupingar. Detta är ju trots allt en vardagsblogg :O)

Zombie: Vet hur det känns. Men titt som tätt tittar det in som trevliga varelser på din blogg ;O)


Denna låt har gått lite på repeat på mp3n idag när jag var en snabb sväng på stan, så bjuder även er på den



Bon Jovi - (You want to) Make a memory

Snart så.....

Ja, inte blir det ofta ni får uppdateringar nu för tiden. Men bloggen känns inte som någon prioritet vilket egentligen är lite synd. Men jag känner samtidigt att jag inte har något att berätta. Jag berättar gärna om min vardag, det är ju det hela min blogg går ut på, men just nu känns det inte aktuellt. Så ni får ge er till tåls och få uppdateringar lite då och då istället. Vet att jag utlovat foton på ett inköp, men det har liksom inte blivit av att jag tagit mig i kragen och fixat det. En tröja har jag dock redan använt och det var hur snyggt och ledigt som helst. Bara att inse att jag kommer att förbli en fattig flicka varje gång jag varit inne på Free Fashion.

Annars längtar jag mest till semstern. Jag kan riktigt se den hägra runt hörnet då det endast är två nätter kvar att jobba. Så på fredag morgon är det jag som sover bäst av alla. Inser att jag skulle vilja dra ihop ett gäng på fredag och ta en öl. Måste ordnas! Sen ska jag vara ledig t o m 25 augusti, onsdagskvällen då det är över för denna gång. Men det är en del som ska hinnas med innan dess.

Vilket trevligt nonsensinlägg!
Puss & Kramizar

Minnen från förr och nu

Mitt liv rullar på och bloggen blir som vanligt lidande. Men jag är väl i en sådan period just nu. Annat tar liksom mera plats.

Sen två dagar tillbaka har jag suttit och gått igenom gamla kartonger från förr. Jag har hittat gamla skolarbeten, skolkataloger, teckningar, uppsatser, brev och en massa annat. Det är en ordnad röra på mitt vardagsrumsgolv just nu och allt går sakta, men det är bara för att jag fastnar i gamla minnen när jag läser uppsatser och brev. MS och jag har bestämt att inom en snar framtid ska hon komma ner till mig, så ska vi ha en nostalgihelg och kolla igenom allt som jag har hittat från när vi var små. När jag ringde och pratade med henne igår och berättade vad jag hade hittat, så blev hon nog lite rörd över att jag sparat allt. Jag hittade även vykort från Gotland som kommer från en annan glad bloggare, nämligen Fraidi. De låg i högen med gamla brev.

En massa minnen och personer dyker upp i skallen när man går igenom dessa saker. Det mesta är av godo och får mig att le. Nu gäller det bara att övertala sig själv om att slänga vissa saker. Det kommer att kännas bra när det är gjort, men det kommer att orsaka många våndor och tveksamheter innan det är gjort.

Mysig torsdag väntar

Idag ser jag fram emot en heldag med killen. Han dyker upp i eftermiddag, sen kommer han inte ur mitt grepp förrän imorgon typ. He heee..... Lyckliga mig!

Gårdagen spenderades med JE. Vi åt lunch, shoppade lite, vandrade runt på stan bara och fikade. Som alltid lika roligt och trevligt. Sen följde ett roligt men otroligt svettigt spinnpass med JM. Jag tog så pass mycket att det fannsinte en por på min kropp som inte svettades. Men JMs pass är så himla taggande. Ser verkligen fram emot att värda på hennes skivstångspass regelbundet i höst.

Svar på kommentar:
Andromeda: Mitt mål har alltid varit tre pass i veckan, så varannan vecka i höst kommer det bli så, vilket jag ser fram emot :O)

Nu ska jag röra på mig och göra något. Eller sova lite till kanske, så man är pigger när man ska gosa ;O)

Höstens träning klar

Inser att jag försummar min blogg ganska mycket numera. Inte bra och tråkigt för er som läser den, men jag känner inget överdrivet behov av att skriva av mig hela tiden, om det så bara är min vardag jag skriver om. Jag antar att jag lägger mycket av min energi på annat just nu.

Var i alla fall på spinning för första gången igår på ca 3 veckor. Alldeles för länge sen, men jag har verkligen inte haft något som helst motivation för träningen. Imorgon blir det pass igen, och så även på måndag. Om jag lyckas komma iväg något mera innan min semester är slut, det återstår att se. Men jag skulle nog behöva lite draghjälp helt enkelt.

Till hösten blir det sen tre fasta träningspass i veckan, så då har jag inte så stort val. På fredagar blir det Skivstång för JM. Det passet delar jag med en annan värd, men känner jag mig själv rätt, så kommer jag vara där flera av fredagarna som jag inte värdar. Gillar Skivstångspass eller Body Pump för er som lever i den vanliga träningsvärlden. Söndagar blir det Spinning Intensiv med AS. Jag har fått ett löfte om att ja gska plågas och pinas, så jag tar det som en morot. Han ska inte få vinna. Tisdagar ska jag sen återgå till att spela innebandy med mina arbetskamrater. Känner att jag dels vill vila lite från Skivstång/Spinning då jag värdat det passet 3 av 4 år på Friskis. Sen saknar jag innebandyn med arbetskamraterna vääldigt mycket. Så det ska bli en skojig omväxling.

Nej, nu måste jag lägga på en rem, för jag ska hem till mamma. Dels ska jag hämta hem Liten igen, men så ska jag även fira henne lite bättre idag, då hon fyllde år igår. Jag var förbi med en vacker blombukett i farten, men det var också allt. Hade gärna firat henne redan igår, men hon skulle ju inte fira dagen, så jag tog henne på orden och bokade träning som värd istället. SEn vänder brorsan, som vanligt, upp och ner på allt. Typiskt honom!  Men jag gillar dig ändå brorsan.

Nej, nu måste jag gå.
Bye my Darlings!



Amanda Jenssen - Amarula tree

You make me.....

Jag saknar dig Going!


Ser semestern hägra

Oj! Inser att det gått flera dagar utan ett inlägg här. Fy mig! Kan meddela att jag mår fint. Jag har lyssnat på regn och åska och myst, då jag gillar åskväder. De har dock varit lite för korta, men man får nöja sig med det lilla. Sen har jag njutit av solen och ätit glass nästan var dag. Gott har det varit i alla fall!

Idag är jag inte riktigt pigger. Har sovit i över 9 timmar även om det inte varit i ett sträck. Nu har jag ätit ännu en gång och känner mig genast piggare. Skulle egentligen åkt hem till mamma i morse och vattnat hennes blommor, men jag tror bestämt att de klarar sig tills hon kommer hem om någon timme, om hon inte redan är hemma. Det regnade ju ordentligt i någon timme imorse.

Nu är det 4 jobbnätter som står på schemat, sen får man vara ledig i 5. Efter den lilla långledigheten, så är det bara 4 nätter kvar, sen går lilla jag på semester i 3 veckor. Helt otroligt nog, så är semestern fullspäckad. Ja, det känns så i alla fall. Bara 3 av 3 helger är bokade med något och två av dem med resor till andra städer. Hörde att man ska vila på semestern. Jo men visst!

Inlines är great!

Inlinestur: Hemifrån mig vid högskolan, via mamma som bor vid statsbiblioteket för att vattna hennes blommor, bort mot Rocksjön, under vägen och vidare mot Vätterstrandspromenaden, förbi piren, bort till Statoilmacken vid Kortebovägen, och sen hemåt igen. Bort i sammanlagt 1 timme och jag fick mig mitt avsaknade träningspass. Kan meddela att svetta rann om mig i forsar. Man skulle nästan kunna tro att jag redan duschat. Men det var så go känsla i kroppen när jag kom hem igen. Nu är åskan på väg in över staden och jag ska avnjuta mat och film. Och glass till efterrätt!

Puss & Hej!

Härlig sommarkväll

Kvällen har tillbringats i killens sällskap. Först kom han hem till mig och vi pratade och njöt av en kall öl på min balkong i värmen. Senare på kvällen gick vi ner till Ladan och tog en öl till och något litet att äta. MB mötte upp oss där. Det var skoj at träffa henne utanför hockeyvärlden, och vi fick en mycket trevlig kväll som avslutades på Twin City med ytterligare en öl eller två.

Måste säga att det är underbart att vara kär.

Vidare tar jag inget som helst ansvar för stavningen i detta inlägg eller dess meningsbyggnad. Jag berättade väl att vi drack mer än en öl? ;OP

Puss & Hej!

Längtar.....

Men först: Nilla, det har med molntäcket som låg över staden i lördags att göra. Värmen stängs in och det känns mycket varmare ute än vad det kanske är, eftersom det blir så kvalmigt hett.

Att vara två människor med aktiva liv och fritidsintressen och sen försöka träffa någonstans i allt detta är inte alltid lätt. Våra semestrar ligger dessutom olika, så det är för en gångs skull mer än positivt att jag jobbar som jag gör, då jag är ledigt lite här och där. Nu är det en vecka sen jag och killen sågs, men så blir det. Han har varit iväg med sin mamma över helgen och besökt släkt norröver. Och förra helgen var jag på Peace & Love i Borlänge. Men om knappt två timmar kommer jag få den där efterlängtade kramen som jag saknat så i en vecka. Mys!

Puss & Hej!


Denna är aldrig fel

Efter en trevlig dag i solen på en strand med PL, så är en Piggelin aldrig fel


Bilden är lånad från GB Glass hemsida

Filmkväll

Man ska inte ens våga klaga på solen och värmen, men idag har det varit hett. Det har legat som en tunn molnslöja framför solen och resultatet blev hett. Nu börjar molnen skingras lite; Gött!

Nu ska jag ner på stan och möta PL utanför en videobutik. Tror vi ska äta en glass någonstans först och prata lite oviktigheter, innan vi går hem till mig och har filmkväll. Oavsett, så ska det bli en himla trevlig kväll med PL.

Puss & Hej!


Respass

Just nu befinner sig min lilla fina digitalkamera ca 4 timmars bussresa söder om Jönköping. Min mamma har nämligen fått låna den och båda minneskorten på 4gb, då hon har funderat lite på att köpa en ny kamera. Tyckte att hon kunde låna min under denna resa, så får hon köpa en ny när hon kommer hem så hon får välja i lugn och ro, vilket hon blev jätteglad för. Hon åker nämligen ner på Passionsspelen i Oberammergau, ligger i södra Tyskland. De skulle även ka in en sväng i Österrike. Jag hoppas verkligen att mamma och "Liten" får det trevligt ihop på resan.

Hjälte i förtvivlat tillstånd

Drömmar är bara för sköna ibland. Själv drömde jag i dag och vaknade med ett leende på läpparna åt min egna fantasi. Ska kort berätta att jag spelar gärna dataspel som har med magi och svärdskamp att göra. Man ska lösa uppdrag och bli bättre på saker och ting. Jag läser även mycket fantasy, och har på allt detta en härligt livlig fantasi.

Drömmen började med att jag, iklädd rustning och med svärd och magi, hade ihjäl 2 eller 3 skelett utrustade med svärd, yxa eller pilbåge, lite här och där i ett vitt landskap. Antar att det var snö. Jag såg på en karta vart fienderna befann sig, så det var ingen risk för att jag skulle hamna i bakhåll. Helt plötsligt blev kartan full av fiender och jag insåg att de hade mobiliserat en arme. Inte bra. Jag snabbförflyttade mig till ett område, se medeltidsbyggnader och sådant framför er, genom att klicka på kartan. Där försökte jag prata med folk om att mobilisera en arme och möta denna skelettarme, men ingen ville ens prata med mig om det, då det inte fanns med i deras samtalslista. Jag hade alltså inte gjort det jag skulle för att få igång detta uppdrag kan man säga. Jag blir mer och mer förtvivlad och börjar springa mot en stor kyrka. Väl inne i den, tar jag mig ner i källaren och helt plötsligt är det som att befinna sig vid incheckningsdiskarna på en flygplats typ, och allt är mordernt. De bakom plexiglaset vill dock fortfarande inte prata om att mobilisera en arme. Sen vaknar jag.

Sen skakar jag på huvudet och småskrattar. Jag älskar min livliga fantasi.

Puss & Hej!

Bara att inse

Facebook kommer dö av ett nervsammabrott till slut, så mycket som den hackar idag

Vardag igen

Måndagen är åter här och med den vardagen. Semestern ligger ännu en månad fram i tiden. Fin dag även idag i Jönköping. Gött! Blir en promenad om en liten stund, då halsen inte är med mig efter Peace & Love-festivalen, men det ska bli skönt att komma ut och röra sig i lugnt och ro.

Inatt är det jobb som gäller igen. Tillbaka till vardagen igen

Äntligen hemma

Nej, det är inte tv-programmet vi ska prata om, utan det faktum att jag äntligen är hemma efter ca 1,5 timmes tågförsening. Jag har nu både hunnit slänga smutstvätten i tvättkorgen, duscha och äta. Bra med matlåda i frysen och en micro. Sitter nu och läppjar på en kall cider. Snart väntar film och en miniwhiskey i soffan. Först ska jag dock titta på lite kort och några videoklipp som jag tagit på Peace & Love. Smakprov kommer under veckan från ett par underbart härliga dagar i Borlänge.

Puss & Hej!

Jag har precis.....

Jag har precis pussat en Charlie. Han hade en grå skjorta, var rund om magen, gul i skinnet och uppblåsbar. Hi hiii.....


Helt outstanding!

Gårdagen var toppen. Hur bra som helst! Efter att vi sett Carl Norén, tog vi en snabb sväng förbi vandrarhemmet. Sen gick vi ner till scenen där Hardcore Superstars spelade. Det var ösigt värre! Vilket drag! Precis som när jag såg dem i Sundsvall för två år sen, så tyckte jag att de var riktigt bra live och fick med sig publiken. Jag gillar dem skarpt!

Sen ställde jag och FK oss i havet och kollade på The Hives. VP stod längst fram och svettades. Jag och FK dansade oss framåt i havet. Det var också hur bra som helst och ösigt värre! En upplevelse jag inte velat missa.

Kvällens höjdpunkt då? Jo, de var helt suveräna! Även om jag blivit besviken på senaste skivan, så gjorde sig låtarna riktigt bra live. Och publiken var med från första sekunden. Makalöst bra! Ser fram emot att få se dem i Huskvarna om två veckor.

Nu väntar sista dagens musikupplevelser, även om det enda jag verkligen ser fram emot är Moto Boy.

Puss & Hej!

Tatuerad?

foto0075 (MMS)

Ja, så kan det gå ;)


Bra början

Torsdagen har börjat bra. En lugn och skön morgon. VP och jag vaknade först och låg i varsin säng med varsin dator och nördade diverse saker. Efter frukost, fix och don, tog vi oss alla fyra ner på stan och njöt av att bara vara. Vid 16.00 såg vi Carl Norén spela live utanför Folk & Rock, en skivbutik. Den främre delen av publiken satt ner och de få som var bakom stod. Jag har aldrig hört Carl innan, men blev mycket positivt överraskad. Smakprov kommer när jag kommit hem.

Nu ska FK och jag ta oss en drink, för att sen bege oss till själv festivalområdet. Ikväll är det The Hives och sen kvällens höjdpunkt, The Ark som gäller.

Puss & Hej!

Fredag förmiddag i Borlänge

Vi kom fram till Borlänge utan några missöden. Efter en stunds vandring i värmen, kom vi fram till vandrarhemmet. Vi är fyra tjejer som delar på rummet och vi har riktigt skoj ihop. Just vi fyra har inte träffats samtidigt sen Gatufesten i Sundsvall 2008.

Igår såg vi en hel del artister, men bäst för mig igår var Kent i alla kategorier. De är obeskrivligt bra live. Mycket svårslagna. FK fick även med mig på The Crooked Vultures, och de var mycket bra. Så där har ni gårdagens höjdpunkter för min del.

Nu ska vi ut och njuta av sol och titta runt lite i staden. Och sen tar musiken vid i eftermiddag igen. Idag ser jag fram emot att få se Hardcore Superstar, Nicke Borg Homeland, The Hives, ev Europe och The Ark.

Puss & Hej!

Destination: Borlänge

Äntligen är dagen här. Om ca 2 timmar och 20 minuter avgår tåget från stationen , och resan mot Borlänge och Peace & Love-festivalen påbörjas. Det ska verkligen bli jätteskoj att få åka dit. Delar av gänget som var här i maj, ska jag åka dit med. ÅH kommer jag att träffa redan när jag byter till X2000 i Nässjö, resten när jag kommit upp till Borlänge. Det ska bli så himla skoj!

Hur mycket jag lyckas uppdatera bloggen, återstår att se. Kanske får ni ett eller flera snygga mobiluppdateringar, eller så lyckas jag sno VPs dator, och då kan ni få ordentliga inlägg. Eller kanske hennes IPhone hittar till mina händer. He he heee.....

Nej, nu ska jag ta och äta frukost och sen göra mig i ordning.
Ha det så gött folket!
Puss & Hej!


RSS 2.0