Äntligen hemma

Äntligen har jag hämtat hem min blåa lilla älskling från vinterförvaringen. Gött att ha henne hemma igen.



Kitty The Blå Blixten

Säg att jag är snäll.....

Visst fasiken är jag det. Jag ska jobba extra inatt. Men jag fick inte fika lika länge som jag vill hemma hos PL. Hembakta bullar bjöds det på. Mmmm..... De var mycket goda! Tack för en mycket trevlig stund PL!

Jäkla maskin!

Jag hoppas att ni haft en bättre natt än vad jag har haft. Ja, min ena maskin gick som en nyfixad klocka. Den andra gjorde det inte förrän vid 05.15 imorse. Weeee! Nu ska jag sova!

Myyssss.....

Mmm, jag har haft en toppenlördag! Efter att jag vaknat och ätit, samlade jag ihop mig och tog mig till Friskis för att delta i Spin of Hope som representant för värdlaget. Då det saknades en värd, hade jag tagit två pass på raken. Em & Em var ledare på båda passen, vilket gjorde det riktigt skoj, då det blev samma avslutning som förra året vad det gäller värd- och ledarlaget. Sista passet var dessutom ett temapass som Em & Em hade satt ihop. Temat var Magnus Uggla och de drog på sig snygga peruker och solglasögon inför passet. De var sååå snygga! Jag och alla andra deltagare hade i alla fall två roliga och svettiga pass med Em & Em. Vem vet? Kanske blir det samma avslutning på Spin of Hope nästa år.

Efter min insats på Friskis, träffade jag min date. Hungrig, som jag alltid är efter träning, så gick vi och köpte pizza. Det var riktigt gott! Jag undviker helst den formen av snabbmat, men ibland äter jag det gärna. Vi har haft en mycket mysig kväll med massor av prat och tankar. Jag gillar verkligen denna kille, det kan jag erkänna utan riva några murar. Jag verkligen gilllar honom! Han får mig att le. Han får mig att skratta. Han gör mig glad helt enkelt.

Underbara fredag

Ja, nu är det lördag, men mitt dygn började igår. Och det började med det sedvanliga spinnpasset som alla fredagar. Tack ML för ett kanonbra pass med underbart skön musik om du frågar mig. Jag återkommer när mina ben är 100% igen.

Sen var det ham och fixa sig, för att sen nästan springa till bussen iförd stans snyggaste tröja. Hockeydags! Och vilket härligt drag det var på matchen. Norrlänningarna fick dock till slut se sig besegrade och utslagna ur årets slutspel. 4-2 till HV71 med fyra olika målskyttar; Tedenby, Sundh, Lindström och Melin. Och Falk fick två assistpoäng! Härligt Falken! Massor av skrik, jubel, nerver och kramar under och efter matchen.

När matchen var över och vi tackat av vårat blå-gul-vita lag för denna kvartsfinalserie, så ringde jag min date som jag lovat. Sen satte jag mig på bussen och mötte upp honom på utestället där han hade setat och sett matchen. Vi satt kvar ett tag och pratade med ett par som han hade träffat medan han väntade på mig. Karin och Johan var två mycket trevliga människor. En del hockeysnack blev det, men även mer eller mindre allvarliga vardagssaker berördes. Sen gick vi hem till mig och mös i många timmar. Vi bara låg och pratade och kramades. Nej, vi hade alla kläder på, så nu behöver du inte undra mer över det. Men det var så himla mysigt! Mmmm, måste göras om.....


Det var den natten.....

Den enda lag som alltid gäller, är Lagen om alltings jävlighet. Nu tackar jag för mig!

Fikatajm

Gårdagen var en lång dag, men jag skulle inte byta bort den. Efter att ha vaknat och fått i mig mat, så var det bara till att packa träningsväskan och lilla väskan.

Läkaren konstaterade att mitt knä är helt , men att jag fått en liten inflammation i den gamla skadan. Benhinnorna ömmade på vissa punkter när han tryckte på dem, men inte heller det var någon fara. Jag gillar f d A-lagsläkare. De klämmer, böjer, trycker och vrider på ens leder för att kolla vad som är fel. Jag fick lite anti-inflammatoriskt utskrivet som jag ska äta under en 10-14 dagar. Och jag skulle vara snäll mot knät en liten tid till, så det blir fisvikter på skivstången när det vankas knäböj även i fortsättningen. På spinningen var det bara att tuta och köra. Annars var han nöjd med att jag tränade och höll mig aktiv. Frågade även efter mina dygnsvanor, då jag jobbar konstant natt. Han tyckte att jag verkade leva helt ok så som jag lever. Så han hade inga pekpinnar att komma med.

Spinnpasset gick kanonbra! Jag maskade lite på det, då jag fortfarande vill vara lite snäll mot mitt knä. Det känns riktigt B att inte skruva på så mycket motstånd som jag egentligen orkar, men för en gångs skull verkar min hjärna fattat att jag ska ta det lite lugnt.

Sen fick jag se HV71 vinna med 2-0 över Timrå. Fan va gött! HV gjorde en stabil insats, och Timrå slogs med näbbar och klor som vanligt. Tycker det var en riktigt bra match på många sätt och vis. Vissa spelare som inte riktigt synts de senaste matcherna, tog ett steg uppåt. Tråkigast på matchen var att Per Ledin fick utgå med en knäskada, och han blir borta resten av säsongen. Vår "lilla" retsticka..... Annars ser jag fram emot en tuff match på fredag. Timrå är piskade att vinna den, om det inte ska vara över för deras del denna säsong.

Nu ska jag fixa till mig, så jag kan gå ner på Friskis och hämta träningsväskan som jag lämnade kvar där igår när jag skulle åka upp till hockeyn. Sen ska jag äntligen få fika med värlldens bästa LR. Fast jag fick påminna honom imorse att vi skulle träffas idag. Min glömska smittar tydligen av sig

Lunch = Vila

Först: Roxanne, tack för påpekandet! Ska åtgärda :O)

Vidare: Det är smidigt med matlådor i frysen, så nu sitter jag och mumsar i mig ris med köttfärssås. Mumma! Skriver lite emellanåt, så jag inte kastar i mig maten. Känner att jag har lite tidspress på mig idag.

Sen: Efter maten måste jag göra mig iordning, för kl 15.00 ska jag vara hos företagsläkaren. Naturligtvis är knät mycket bättre och benhinnorna gör inte ens knappt ont längre. Varför drabbar detta alltid mig?

Fortsättingsvis: Om jag får för läkaren, ska jag värda ett spinnpass kl 16.30. Får jag inte, ska jag bara gå dit och göra mina sysslor och så. Och då får jag i så fall ett litet andrum i dagen.

Därefter: Sen blir det till att ta bussen till The hockey church in town. HV71 möter Timrå i kvartsfinal 4 och det står 2-1 i matcher. Jag är taggad! Undrar mest hur hes jag kommer att vara efter kvällens omgång. Nej, jag tänker inte vara tyst. Försök stå i klaccken och inte säga ett pip. Funkar inte på mig. Men nåog gång blir jag väl av med min förkylning. Men strunt i den nu. Dags för HV att ta ett kliv uppåt i formen och visa norrlänningarna vilka som är bäst, men det kommer med all säkerhet att bli en tuff och rolig match. Kom igen HV!

Slutligen: Bara att ta bussen till jobbet och jobba en natt.

Ha en toppenbra dag bloggers!

Oväntat besök

Vid 4-snåret ringer min mobil. Det var brorsan.
"Hej! Var bor du? Tänkte komma förbi och säga hej"
Förutom mamma, har ingen annan i familjen varit hemma hos mig, så han tyckte det var dags. En kvart senare var han och minstingen hemma hos mig. Minstingen var lite pipig och blyg några miner i början, men det släppte snart. Brorsan gillade min lägenhet och tyckte att den var fin. Vi pratade lite om ditt och datt medan minstingen åt banan, ritade och underhöll oss. Det är alltid lika trevligt med besök av familjen. Svägerskan har dock sett på FB att de varit på oväntat besök hemma hos mig, och "hotar" med att våldgästa mig med resten av familjen. 'skrattar' Men någonstans efter påsk hade jag tänkt att hela la familia ska få komma på middag eller något sådant. SKulle vara mycket trevligt och roligt.

Nu ska jag packa det sista i tvättmaskinen, så jag får igång den innan daten kommer förbi och kollar på hockeyn med mig.

Heja heja HV Blå!


Lapdance?

Ikväll blir det mys med daten i soffan med laptopen i knät, och det blir hockey för hela slanten. Alltid lika skoj att se två taggade hockeylag dansa runt på isen. Hhhmmm.... En lapdance? 'skrattar åt mitt egna skämt'

Självklart kommer HV71 att besegra Timrå även ikväll, men det kommer blir strid in i sista sekunden. Timrå är mer eller mindre piskade till att vinna ikväll, för sen följer två matcher nere i Jönköing för dem, och det blir dem nog övermäktigt att ta båda om de förlorar hemma i Timrå ikväll.

Nu kör vi HV! Kom igen och visa de från norr vilka som är bäst!

Söndagen

Otaggad som jag var, tog jag mig ner till Friskis. En anledning till mitt otaggade status var att jag visste att jag var tvungen att ta det lugnt på passet, d v s plocka av en massa vikt för benövningarna och sen ta det lugnt på spinndelen av passet. Så en 5 kilo lättare stång och ett genommaskat spinnpass senare, så kändes det ändå bra. Förutom benövningarna kunde jag ju köra på som vanligt. Och jag gjorde en massa armhövningar på fötterna, vilket var plågsamt tungt, så överkroppen fick sig en härlig utmaning. Jag ska dock se till att få träffa en läkare, och få en remiss för att juta fotinlägg till arbetsskorna. Misstänker nämligen att golvet på jobbet är en stor orsak till att min gamla skada inte vill läka ordentligt sen jag smällde i knät ordentligt på jobbet.

Resten av söndagskvällen har varit bra. Fick skynda mig hem efter passet för att hinna dusch och snabbt fixa till mig innan mamma skulle hämta mig. Mamma och jag har varsin abonnemangsbiljett till symfoniserien med Jönköpings symfonietta och gäster. Det är riktigt härligt att få lite avkoppling från vardagen och bara njuta av något helt annat. Även om jag inte var taggad för detta heller, så är jag glad att jag följde med. Det var en mycket trevlig konsert.

När jag kom hem sen, fixade jag lite kvällsmat. Sen slog jag mig ner i soffan och tittade på Johan Falk: Leo Gaut på 4:an, och åt lite mera av ACs mumsiga chokladkaka. Rester kvar sen i fredags. Hade även köpt hem gräddglass till akan, och det var riktigt mumsigt ihop.

Otaggad

Om en timme ska jag värda Skivstång/Spinn-pass på Friskis, och det brukar jag alltid vara taggad för. Men inte idag. Har ingen lust alls att leka med motionärerna idag. Men det kanske blir bättre när vi väl kommer igång.

Efter passet ska jag skynda mig hem, för vid 17.30 hämtar mamma upp mig. Det är abonnemangskonsert idag på Konserthuset. Är precis lika otaggad för det. Ska bara komma ihåg pengar denna gång, så jag kan köpa mig en baugette innan konserten, så jag inte blir tokhungrig mitt i.

Nej, nu ska jag leta reda på en röd/vit strass att dra på mig.


Tack underbara tjejer!

Vilken otroligt kul kväll det har varit! Tjejerna från jobbet är bara för sköna. Inga kan festa som vi! Eller det finns det säkert, men vi har alltid så himla skoj. Vi åt som sagt tacos och festade hemma hos mig. Det spexades lite och två sötingar, varav den ena student på högskolan, letade studentsånger på nätet med hjälp av någons IPhone. Kul var det att höra dem i alla fall. Ett smakprov:

Till spritbolaget ränner jag och bankar på dess port. (Knacka/banka näven i bordet) 
Jag vill ha nå't som bränner bra och får mig sketfull fort.
Expediten sade: Godda', hur gammal kan min herre va'?
Har du nå't leg, ditt fula drägg? Kom hit igen när du fått skägg!

Nej, detta var ju inte bra, jag ska bli full ikväll.
Då plötsligt en idé fick jag, dom har ju sprit på Shell.
Många flaskor stod där på rad, så nu jag kan bli full och glad.
Den röda drycken åkte ner, nu kan jag inte se nå't mer!

Melodi: Snickerboa

Då drack vi ju nu förvisso ingen sprit från Shell eller någon annan mack, men sjöng gjorde vi till och från så det stod härliga till. En och annan dans sågs även på mitt vardagsrumsgolv. Efter ett par timmar, gick vi ut på O'Leary's. Där träffade vi lite folk som vi kände på det annars väldigt folktomma stället. Alla andra uteställen var lika tomma. Men så får man komma ihåg att vi befinner oss i småland helgen innan löning. Det säger allt! Spelar ingen roll. Jag och två tjejer till började dansa på dansgolvet, så klart, och snart fick vi med oss flera. SEn var det folk som dansade hela kvällen med oss. Hur kul som helst.

Någon efterfest hos mig, som det pratades om innan, blev det inte. Kanske lika bra det, men samtidigt hade det varit riktigt skoj. Just nu funderar jag på om jag ska hugga in på en bit av den syndigt mumsiga chokladkakan som står på min bänk eller om jag ska borsta tänderna och bädda i min säng. Kanske bädda min säng och sen äta syndigt mumsig chokladkaka i sängen.....

Till sist: Eventuella stavningsfel och omkastade bokstäver och ord, tar jag inget som helst ansvar för. Bara att gilla läget som läsare av denna blogg.

Säg: "Muuu!"

Ikväll är det tacoskväll med tjejerna från jobbet hemma hos mig. Lugnt lär det nog bli, men fest så in i tusan ändå. Trots att våra åldrar ligger inom en 10 årsram eller något sådant, så har vi så himla skoj ihop. Det hade varit skoj om lägnheten varit helt iordninggjord, men just nu känns det som om den aldrig kommer att bli det. Men men, det är smällar man får ta. De ska ändå inte vara i mitt datarum. Men åter till festen. Jag är så jäkla taggad!

Vi leker kossor
Säg: "Muuu!"

Myskväll i soffan

Det blev ingen hockey på laptopen och då man inte har kanal 9 längre, så blev det webradion. Det är alltid skoj att lyssna på kommentatorer på webradion. De får en så härlig inlevelse i matchen medna de kommenterar den. Man kan riktigt höra hur spännande matchen blir vid vissa tillfällen eller hur nära det var att pucken åkte in i mål. Men det blev en mysig kväll i soffan med daten. Som det ska vara. Detta kan leda till något riktigt trevligt.

Full ös, medvetslös

Ja inte långt ifrån i alla fall. I morse bestämdes det att jag skulle jobba extra inatt. Där räk den pysselkvällen, för så fort jag har ätit och fått på mig smyckena, ska jag hem till MR för att fixa klart mitt linne som jag ska ha på fredag. Daten min ska visst också dit för att få någon ändring gjord i någon skjorta, så det kommer bli mycket folk där. Kul! Så MR syr, daten pratar och jag vaktar barnen. Högst troligt senario. Hoppas jag får kvällsmat som vanligt bara, annars kommer jag bli hungrig. Fast det vet MR om, så det lär jag nog garanterat få. Hon är så söt den tjejen!

Ses imorgon igen världen!

Hockeydate som plåster på såren

Idag så vaknade jag med en härligt svullen och ömmande hals. Bara jag inte fått samma skit som jag fick i november förra året. Då fick jag vara borta från träning i tre veckor och jag hade mer än lovligt med överskottsenergi i slutändan. Men jag hostar i alla fall inte lika illa denna gång, så någon stämbandsinflammation eller irritation i luftvägarna är det nog inte tal om denna gång. Men förstasymptomen är densamma: Susanne blev med whiskeyröst efter att ha varit på hockeymatch med en en helt osynlig förkylning i kroppen. D v s jag hade ingen aning om att jag hade den i kroppen. Men jag bättrar mig mycket snabbare denna gång, så jag är tacksam.

Idag passade jag på att ringa till killen jag börjat dejta/datea.  Kan inte bestämma mig hur jag vill stava ordet. Svenska varianten eller den engelska med en försvänskning i ändelserna. Båda ser lika fel ut. Nej, in på rätt spår igen. Han var på väg ut, men det är då en mobil är suverän att ha. Jag tänkte ju att eftersom han är sjukskriven p g a en skada, så skulle vi ta den där filmkvällen imorgon kväll, då den vi skulle haft i fredags uteblev. Men nej då, han skulle börja jobba på torsdag igen. Typiskt! Sen var vi båda upptagna fredag kväll, sen ska jag på hockey på lördag innan jag ska jobba på kvällen. Söndag fanns det väl en möjlighet till att träffas, men dit är det ju långt. Mitt i samtalet bara försvann han dock. Och inte gick det att ringa tillbaka. Men då! Lite senare fick jag dock ett meddelande om att hans batteri bara dog. Jag skojade lite om att jag kände mig så dissad, och vi skrattade. Vi fortsatte att försöka få in en träff, men vi var upptagna än hit, än dit. Känns som detta kan bli lite bökigt om det ska fortsätta så här.

Han tyckte dock att det var alldeles för långt till på söndag, och eftersom vi båda ändå skulle se hockeyn på tv/dator på torsdag, så dissade han sina kompisar istället, och bestämde att vi ska kura ihop oss i min soffa med laptopen framför oss. Najs! Myspys i soffhörnan är något jag gillar.

Annars har jag varit lite duktig idag. Var på MIO och inhandlade en hatthylla, som nu sitter på plats. Ska strax återgå till data/musikrummet och börja riva i datakartongerna. Det går långsamt men framåt.

Fan va ledsen jag blir

Här har jag gått och varit taggad för ett Skivstång/Spinn pass med JM ända sen jag vaknade. Och så bestämmer sig mitt vänsterknä att göra ont under första styrkelåten, d v s benövningarna. Men tack för den! Var bara att snällt dumpa av vikter från stången och vara snäll mot det. Resten av skivstångsdelen gick bra, man jag var tvungen att skippa spinningen. Så himla surt!

Vilken match!

Fan va gött! Seriesegern till HV och Djurgården petade ner LHC på tredje plats. Gött, gött! Efter att ha skrikit mig hesare än på länge, firat och dansat på Harry´s/Sliver, sett Mage Schmidtn uppträda, ätit en kebab med bröd och bäddat ner AJO i min soffa, är det kanske dags att sova. Guldkantade drömmar kommer det bli om jag får bestämma

Destination: Linköping

Nu jäklar gäller det! Övertaggad så det heter duga, men det ska bli så jäkla skoj att få åka iväg till Linköping med vännerna och se på Linköping HC - HV71.

Kom igen HV!

Fredagsmys?

Nej, det blev inget fredagsmys för mig. Inte för att jag har det omysigt hemma i soffan framför tvn. Har hällt upp en liten whiskey och suktar egentligen efter riktigt mörk, kakaopepprad choklad, men det blir det inget av. Jag har ingen hemma och orkar inte gå till affären. Fast det är kanske bra det. Funderar på om jag ska se på någon film, men vet inte riktigt vad jag känner för. Inatt blir det i alla fall Nhl-hockey som gäller.

Hoppas att ni har haft en skön fredag och att ni får en toppenhelg!

Kom igen HV!

Torsdag 11 mars 2010 betyder siswta hemmamatchen i grundserien för HV71. Tagga!!!!!

Igår var det en mycket bra dag. Jag var ledig natt till onsdag, så jag hade lovat att hoppa in på ett spinnpass i Friskis lokal i Huskvarna, Spinn Puls, kl 12.00. Jag åkte dit med ledaren JS, och sen var det bara att börja lära sig lite nya saker. Men det gick jättebra. Ett roligt pass där man jobbar utefter pulsnivå. Lite svårt att förklara så här, så ni får nöja er med den förklaringen. Kul hade jag i alla fall och bra musik hade hon på passet. Måste jag köra igen, fast då kanske inte vid lunchtid.

Sen åkte jag med JS tillbaka till Jönköping. Då var det hem och äta lunch och duscha som var prio ett. SEn sov jag ytterligare några timmar. Det var riktigt skönt.....

På kvällen åkte jag hem till PL på en fika. Himla trevligt och mysig som alltid. Nästa gång ska jag dock se till att jag inte behöver ta mig till jobbet direkt. Förr fikade vi ofta. Sen fick jag mera på FRiskis, så då blev det inte lika ofta. Sen började jag springa på hockey en massa, så nu blir det alldeles för sällan. Men jag har träffat en massa nytt folk och en del umgås jag med på regelbunden basis. Men alla som känner mig, vet att jag inte glömmer bort mina vänner, även om jag inte alltid träffar er så ofta.

Hhhmmmm..... Man kanske skulle lägga upp ett "Träffa vänner"-schema mitt i alla andra scheman..... Fan, jag tror jag behöver en personlig assistent och privatchaufför

Man kan tydligen gå på date utan sina smycken

Trots att jag sett till att packa träningsväskan noga, så glömde jag en viktig detalj som får mig att känna mig klädd. Och det var varenda ett av mina smycken. Och det kommer jag på när jag sitter på spinncykeln.

MINA SMYCKEN! Man kan inte gå på date utan smycken. Katastrof!

Nej, det är det väl egentligen inte. Eller jo, om man är mig. Jag kände mig naken utan dem. Glömde förvisso snart bort dem. Ja, åtminstone tills jag började av ren automatik känna efter ringarna som inte satt på mina fingrar. Fast efter en stund slutade jag med det också. Den här killen får mig verkligen att slappna av, vilket är så skönt. Samtidigt känner jag mig så pirrig när vi pussar och kysser varandra. Man skulle kunna tro att det är första gången man blir kysst. Fast jag ser det som ett gott tecken. Det är mysigt! Han är väldigt öppen av sig, vilket gör det lättare för mig att vara öppen. Härligt! Men även solen har sina fläckar, så vi får väl se när han hittar de som denna lilla Solstårle har. Men jag gillar honom verkligen och ser fram emot att träffa honom igen.

En jäkla massa fikande kommer det att bli

Inser att jag inte bloggar längre varje dag. Var ett bra tag sen jag gjorde det. Men jag gillar att det blir lite till och från med bloggandet. Känns bra att bara skriva när jag verkligen vill skriva. Och en vardagsblogg som det är, så blir det mycket hockey, Friskis och vänner. Det är ju det mitt liv består av utanför jobbet. Men en liten varning kanska jag ska utfärda. Slutspelet i hockey, Elitserien, närmar sig med stormsteg, så det lär nog bli en hel del hockey framöver. Kom ihåg att jag varnade er!

Igår passade jag på att sova ut efter jobbet. Vid halv fyra vaknade jag och kände mig härligt pigg för första gången på en veckas tid. Gott! Blev pyssel hemma i lagom långsam takt hela kvällen. Skrivbordet är nu ihopskruvat och när SaA kommer förbi om någon timme, ska vi bära in det i data/musikrummet. Dock sprack en skiva när jag skulle skruva fast den igår, så det blir till att ta sig till IKEA och byta den på torsdag, för jag lär inte hinna innan. Kanske kan jag fixa det imorgon. Hur som helst blir det jättebra med det nya skrivbordet. Och änbtligen kan jag börja packa upp lilla kontoret och rensa lite bland sakerna som tillhör det. Sakta men säkert går det framåt hela tiden. Sen ska jag och SaA ta oss till något trevligt fik nere i stan och surra som vanligt. Jag sätter femhundra på att vi inte kommer att kunna låta bli att prata hockey.

Som alltid på tisdagar är det Skivstång/Spinning med KB som gäller. Har dock lite känningar i armmusklerna efter söndagens extrainsatta Skivstång/Spinn med JM som jag värdade. Lika kul som alltid att leka med JM, och jag ska så göra i två söndagar till. Kanske blir det flera extrainsatta Skivstång/Spinnpass under våren. Det skulle jag gilla. Efter passet ikväll, blir det dock till att lägga på en liten rem. Kl 19.15 ska jag träffa den där nya bekantskapen igen, vilket ska bli riktigt trevligt. Han avsade sig ett besök från mig hemma hos sig, då där var alldeles för stökigt. Och han har varit hemma hos mig mitt i flyttuppackning med saker liggandes lite överallt på golven. Undrar vem som har stökigast egentligen?

Ha en toppenskön dag i solen!

Så typiskt

Här hade jag sett fram emot sköna två och en halvtimme i soffan med laptopen värmandes på magen, men inte då. Strul vid köp av matchen, så det blev inget med det. Tur att sportradion finns. Nu hoppas jag bara att kundtjänsten på C-Sports löser det hela snyggt och att det inte dras något klipp på mitt klippkort. Så det blir väl till att fortsätta fixa hemma med datorn bredvid istället. Funkar ju det med, även om det inte blir samma sak när man hade ställt in sig på att se matchen.

Fixarkväll

Idag är jag inne i ett gott flyt. Har under kvällen fixat klart i badrummet. Nu ser det ut som det ska göra om man bortser från att det fortfarande saknas ett badkar. Men det får bli under våren. Alldeles strax är det hockey, så då blir det till att ligga i soffan med laptopen på magen. Gött! Men sen blir det till att fortsätta. Känner mig inspirerad till att vara duktig ikväll.

Heja HV Blå!

Trevlig fredagskväll

Igår kväll efter träningen, så träffade jag min nya bekantskap på Bishop Arms för att ta en öl eller två. Vi träffades vi 19.30 och sen blev det precis som i söndags. Tiden bara flöt på och visarna på klockan bara snurrade runt. Då jag , som vanligt, var hungrig, så åt jag en Ceasarsallad. En mycket god sådan. Han hade dock ätit, men jag är så van att få äta själv vid tillfällen som dessa, så det gjorde inget. Vi pratade om det mesta mellan himmel och jord, och skrattade mycket. Det ska bli riktigt intressant att se vad detta leder någonstans, för vi kommer att träffas igen. Me likie!

Helt plötsligt händer det

Helt plötsligt har jag en hantverkare i mitt badrum. Och jag som bara för någon dag sen undrade vart han tagit vägen

Ingen rubrik

Natten var så där på jobbet. Tyckte mest att jag rännde fram och tillbaka långa stunder, men jag fick fram det jag skulle, så man ska väl inte klaga allt för mycket. Hoppas att det går bättre inatt, så man får avsluta veckan på topp.

Idag är det äntligen dags för hemmamatch igen. Måste säga att jag saknat att gå på hockey. Inte bara för själva matchens skull, även om det överväger, så har jag saknat folket som jag alltid träffar på matcherna. Ska bli skoj att träffa och snacka oviktigt vetande med dem igen.

Annars har jag precis mumsat i mig en pastasallad. Gottig var den! Men jag var lat och gick och köpte den. Smidigt att ha en indisk restaurang mitt emot, ett café runt ena hörnet och en asiatisk runt andra hörnet. Kan bli farligt för plånboken detta. Men är man lat emellanåt, så är man. Och imorgon blir det inte så mycket bättre, då jag lagom hinner vakna innan jag ska träna. Men det är som varje fredag.

Och imorgon kväll ska jag träffa ML igen. Denna gång ska vi ta en öl på favoritpuben. DET ska bli riktigt najs!

Spontanlunch

Imorse på väg hem från jobbet fick jag ett sms av SaA. Hon undrade om jag ville ta en fika innan hon skulle på anställningsintervju. Fikan ändrades om till en lunch, och så var det bestämt. Så det blev till att gå upp något tidigare, men vi hade en mycket trevligt lunch på Kaffepaus. Av någon anledning gled vi som alltid in på hockey, även om det inte var matcher vi diskuterade denna gång utan supporterklubben och lite annat. Borde kanske köpa sittplats till nästa år.....

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig fyra, så man kan ta sig till Friskis. Dags att trimma musklerna, som jag påstår mig ha, genom att leka med en skivstång, och svettas lite på med de glada motionärerna i en spinnsal sen.

Fullt ös nu igen

Men jag gillar det. Efter spinningen i fredags, tog jag det bara lugnt. Två pass på samma dag med tre timmar emellan, tar på krafterna. Mellan de två passen fick jag de sista slingorna i håret. Jäklar va bra det blev! Tack SM!

I lördags var det så äntligen dags för festen med stort F; Friskis & Svettis Jönköpings 25-årsgala. MR kom förbi efter lunch med packad övernattningsväska. SM kom förbi några timmar senare för att hjälpa oss med hår och sminkning. Urkul att få bli tillfixad av någon annan. Kvällen i Spegelsalen på Stora Hotellet var helt underbart skoj! Längesen jag hade så himla skoj! Eller det var två veckor sen, men ni fattar vad jag menar. Jag kände mig så himla fin på alla sätt, och fick så många komplimanger för både klänning och hår. Tack så mycket MR och SM! Och ni skulle bara veta vilken artist de hade hyrt in till det schlagergalna folket på Friskis. Ingen mindre än Magnus Carlsson! Och Magnus blev nog glatt överraskad av mottagandet när han kom in, då 220 pers jublade, skrek och applåderade. Tråkigt nog sjöng han inte mer än 7 eller 8 låtar, och sen skulle han visst vidare på ett annant gig. Annars hade han nog stannat kvar en liten stund. Efter efterrätten, som följde efter Magnus uppträdande, så togs borden undan, och sen bjöd Coverland upp till dans. Det är så jäkla skoj att dansa till livemusik. Hade vi fått som vi velat, så hade vi festat hela natten. Jag lovar!

Efter festen på hotellet, var vi ett gäng som tittade in på ett väldigt folktomt Twin City, för att sen gå vidare hem till JO på efterfest. Himla trevligt dt också. Tackar för allt!

Söndagen fick en riktigt slö start. MR och jag landade i soffan efter en sen frukost, där vi närdade foton från kvällen och turades om att logga in på FB och andra sidor. Vid 16.20 åkte hon hem till sin  familj igen. Du måste komma och slagga hos mig flera gånger Sötnos!

På kvällen skulle jag träffa en ny bekantskap på en fika nere på stan. Kl 18.00 skulle vi träffas utanför fiket. Vi hade mycket trevligt och tiden bara flög iväg. Vid 21.30 gick vi därifrån och han vandrade med mig hem. Han följde med upp och spanade in min lägenhet. Efter ytterligare någon timmes prat vid köksbordet, så var han tvungen att åka hemåt, och då var klockan närmre 23.00. Som sagt; Tiden går fort när man har roligt. Vi har i alla fall kommit överens om att vi ska träffas igen.

Nu följer några få bilder från lördagen samt en filmning av Live forever med Magnus Carlsson. Vill ni se flera bilder, klicka här. Enjoy!

SM och MR klipper min blomma
SM och MR bestämmer sig för att min ena plastblomma fick offra sig för min håruppsättning. Jag hade ingen som helst talan i frågan

Min håruppsättning
Blommorna gjorde sig otroligt bra i mitt hår och var så himla nöjd med håruppsättningen

MR och jag färdiga
Här är resultatet

Magnus Carlsson
Vi sjöng så mycket vi kunde och Magnus Carlsson bara log och skrattade. Han hade nog inte riktigt väntat sig den responsen

Mina tillfixade naglar
Jag hade fixat till naglarna inför kvällen

 
Magnus Carlsson - Live forever

RSS 2.0