Sista natten

Inatt är sista natten på jobbet, för imorgon natt och på söndag natt har jag tagit ledigt. Detta betyder att jag kommer att vara ledig i sex nätter och jobbar först på onsdag natt i nästa vecka igen. Gött!

Kvällsfika med killen

Kvällen har spederats i killens sällskap på ett fik i närheten av mig. Det var mysigt och trevligt. Som alltid har vi givande samtal om både det ena och det andra. Det känns verkligen att vi tagit ett steg framåt och uppåt, vilket är jätteskönt. Allt strul och jävelskap som var i mitten av augusti, är förbi, bearbetat och överstökat. Tack för det! Så här i efterhand kan jag säga att det var en nyttig erfarenhet om än oerhört onödig sådan. Att människor kan säga och göra vad som helst för egen vinnings skull, visste jag redan. Bekräftelsen på det som jag/vi fick, var helt onödig och skapade mycket smärta, och jag hade mer än gärna klarat mig utan den erfarenheten. Men jag är så glad och lycklig över att det är förbi. Kramizar till dig min mysiga "man".

Ingen innebandy

Nehe, så det blev ingen innebandy ikväll. Tråkigt men så är det. Jag kommer ihåg när jag började spela innebandy med killarna på jobbet. Då var vi alltid minst 6 st. Nu är det nästan så att man måste kolla från vecka till vecka om vi kommer att bli tillräckligt många. Kanske är det dags att lägga ner.....

Tack för ikväll!

Jag har haft en toppenkväll med killen. Vi har varit på inflyttningsfest/30-årsfest hemma hos SaA och MP. MP blev vuxna karln i torsdags och fyllde 30 år. Han fick en presentkorg med två Innes & Gunn, två Libarty Ale, två sorters ölkorv och en bit lövkorv. Han blev glad och jag hoppas att både öl och korv ska smaka. I inflyttningspresent fick dem ett plaströr med pasta i hjärtform och tre olika färger. Röret har formen av en stor blombukett. Mycket pasta! Hoppas att den är god. En trevlig kväll som jag och killen avslutade på Bishop Arms med en öl och lite mys. Sen följde han mig till dörren som den gentleman han är.

Puss på er där ute!

I´m a sad little girl.....

Jag satt i telefon med AJ på förmiddagen och fick höra det som jag absolut inte ville höra. Hennes tumör är större och har inte alls reagerat på kemoterapin. Jag tror jag går åt. Det är inte sant. Nästa vecka ska hon till Göteborg för en bedömning och allt avgörs där. Tänk om loppet är förlorat? Va fan gör man då? Om du läser detta hjärtat, så vet du att jag älskar dig!


Kärlek på höstkanten

Just nu går det segt med bloggen igen. Men det brukar alltid bättre sig efter någon dag eller tre.

Om jag inte berättat det, så fick jag en puss i fredags kväll. Sen ett par till. Mys..... Gött att vi dejtar igen jag och killen. Det känns bra och kommer alldeles säkerligen bli bara bättre.

Kan i övrig meddela att jag nu är ledig i fem nätter och det är som vanligt en del som ska göra och lilla lata jag ska göra det. Ja, någongång i alla fall. Just nu ska jag dock bara lata mig. Förr eller senare somnar jag väl.

Puss & Hej!

Oerhört smarta jag

Jag somnade med linserna i imorse. Tyckte jag såg lite grumligt när jag gick upp, och då insåg jag snabbt att linserna fortfarande satt i. Smart Susanne! De gick dock att plocka ur direkt, men jag ser fortfarande som en kratta. Men det är så det blir när man är osmart. Blir glasögon till jobbet inatt. Nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lugnt.

Hockeylördag

Idag är det första hemmamatchen för HV71, och motståndet står Brynär för. Och självklart kommer jag att finnas på plats. Dags att svida om med andra ord

Andreas Falk och jag

Andreas Falk och jag innan Guldkortegen efter SM-guldet i våras

Fredagsmys del 2

Jag bara sitter här och ler.....

Fredagsmys

Inatt var en bra natt vid maskinerna, och jag fick med mig ett löfte hem. Gött! Resten av dagen kommer innehålla följande i denna ordning: Sova, mat, röstning, träning, mera mat, mysigaste filmkvällen och sen antar jag att jag ska sova igen. Så man kanske ska ta och leta upp sängen.....

TYST!

Jag tittar på hockey.....

Snabba kast

Sitter på infomöte i förmiddags för kursen jag ska läsa under vintern, och tänker precis stänga av mobilen när det ringer i den. "Driftledare" säger displayen och genast vet man vad som gäller. Fast inte riktigt som jag trodde, utan jag ryckte in i dag på dagen istället. 12-19 var jag på jobbet. Funkade riktigt bra, trots lite osäkerhet på den nya maskinen. Med det var ju också bara andra arbetspasset på den efter utbildningen som jag gick i juni.

Nu ska jag dock äta klart den där mumsiga pasta- och kycklingsalladen jag köpte med mig hem. Det har tagit mig en timme hittills, men när MS ringer måste det pratas. Sen började jag bli väldigt mätt där ett tag, då salladen hamnade lite väl fort i magen i början. Men nu ska jag tugga i mig det sista. Ett glas vitt har jag fått i mig också, då jag inte ska jobba inatt. Sen ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig papperdammet som jag blåste ur maskinen innan diskningen. Sen väntar denna goda bit samt en kopp te på mig.


Full fart i drömmens land

Ja, lite så känns det. Gårdagen kändes mest som jag sov bort, men jag hade inte så stort val då jag vill vara pigg på jobbet. Jag fick inte sova ordentligt när jag gick och lade mig på natten, och tidigt på morgonen vaknade jag av oljud. Sen kunde jag inte somna om. Så vid 12-snåret var det bara att ringa SaA och tala om att jag inte skulle hänga med på HV-dagen, då jag var tvungen att försöka sova ett par timmar på eftermiddagen, då spinpass och jobb väntade. Hur tråkigt som helst, men så är det ibland. Detta händer lite då och då med denna enda natt jag jobbar med två nätters ledighet före och efter. Hur dumt som helst placerad är den. Måste få till en ändring på schemat på något sätt.

De senaste nätterna har jag drömt en massa. Ganska trevliga drömmar om jag får säga det själv, även om någon varit lite tveksam i sin händelseutveckling. Ska bli intressant att se om jag fortsätter att minnas drömmarna de kommande nätterna. Inser dock att mina drömmar för tillfället är väldigt påverkade av allt som händer runt omkring mig, både socialt och privat, men det är väl så det är och ska vara. DRömmar är, som jag förstått det, ett sätt att bearbeta saker och ting som händer i ens liv.

Nej, nu blir det lite kvällsmat och sen duschen. Innebandyn var svettig och rolig som alltid.

Skulle jag vara hyper??!!!

Tagga Skivstång!!!!! Men nehe, är det inte dags än..... Ska jag sova först? Men ja ja, jag gör väl det då.....

Lite smått nervös

Ja, jag vet att jag egentligen inte borde vara, men jag kan inte rå för det. Detta kommer vara första gången jag träffar killen sen allt hände. Egentligen borde jag väl inte kalla honom killen, då vi inte är ett par för tillfället, men det är enkelt att referera till honom med killen, så han får heta det oavsett. Vi ska träffas på ett fik inne i stan om ca 40 minuter, vilket ska bli jättetrevligt. Han är mys att träffa och får mig alltid att le. Fiket vi ska träffas på, är faktiskt det som vi hade vår första träff på, Blind daten. Vem vet? Kanske är det lyckobringande. Snyggt men enkelt klädd tänker jag oavsett vara. Man är ju inte mer än människa.En liten närbildUndrar just vad som kommer att avhandlas på fiket ikväll?Min älskade gitarr som rekvisita

Wish me luck.....

Antagen

Lite saktfärdig på att kolla posten vissa dagar. Men ett roligare brev kunde jag nästan inte fått. Jag har blivit antagen till "Inköp och varuhantering" på distans. Yeah!!!!!

Hemma igen

Jaha, så har man varit hemma i snart ett dygn igen. Ikväll börjar allvaret igen och jobbperioden på schemat börjar. Men det är bara tre veckor till nästa andningspaus.

Dopet i lördags var jättefint! Kusinens lilla tjej är så söt. Efter dopet bjöds det på middag, efterrätt, tårta och kaffe. Allt var mycket gott! Lilltjejen fick massor av fina presenter. Av mig fick hon sitt stjärntecken Tvillingarna. Jag skulle ha träffat kusinen redan tidigare i somras och då skulle de , eller lilltjejen rättare sagt, fått en liten present av mig. Men jag tog kusinen med sambo lite åt sidan mot slutet av kvällen och gav dem den då istället. Min födelsepresent uppskattades av kusinen och hans sambo. Nu ska ni få veta vad det var. Först var det en så urbota söt liten mjukisgris. Så en ljusgrårandig långärmad tröja det står "Full of love" på plus lilarandiga byxor till, och så 2 st nappar som det står HV71 på. Varför? Min kusin är Djurgårdare.

Efter dopet åkte vi hem till min moster och morbror. Där var alla tre kusinerna med familjer samlade och vi hade en trevlig avslutning på kvällen med ostbricka, vin och samtal.

Dagen och kvällen bestod av fint dopt, god mat, härlig släkt och nya bekantskaper.

Söndagen börjades med hotellfruksot. Mmmm..... Alltid lika gott! Sen gjorde jag mig i ordning och mamma körde mig till tågstationen. Hon skulle nämligen vidare till Stockholm och hälsa på sin kusin. Själv var jag tvungen att ta mig hemåt. På stationen tog jag en spontan snabbfika med PK. Sen bar tåget mig till min hemtrakter.

Söndagen avslutades med veckans spinnpass som varje söndag kl 18.00.

Dop nästa

Nu ska jag bege mig mot bilen med mamma vid ratten. Destination Västerås för dop och övrig härlig släkt. Detta ser jag verkligen fram emot.

Träningsfredag indeed

Men först till gårdagen. Hade ett mycket givande samtal med killen. Kändes jättebra efteråt, och vi har bestämt att vi ska träffas och prata ansikte mot ansikte efter helgen. Hade vi båda varit hemma i helgen, hade vi naturligtvis avklarat det så fort som möjligt, men jag ska till Västerås på dop mellan lördag och söndag, och han åkte till Göteborg idag. Så det får bli efter helgen.

Sen gjorde jag egen pizza igår. Mmmm, den blev riktigt god. Botten blev lite tjock, men nu vet jag till nästa gång att min nuvarande ugn är lite mindre an min gamla och det räcker med enkel sats till botten. Fyllning på pizzan blev rökt bog som behövde ätas upp, räkor i massor, färska champinjoner i massor, lots of annanas och ost. Som sås på botten använder jag creme frachie som jag blandar med mild chillisås och lite paprikapulver.Innan ugnen

Mycket god pizza blev det

Idag var det Skivstång/Body pump med JM som stod på schemat. Idag var jag dock vanlig motionär. Värdar det passet endast varannan fredag. Lika kul som vanligt. Gillar JMs upplägg och musik. Men efter passet kom SO och DK in i salen. SO skulle testköra sitt Jympa intensiv, och JM lyckades övertala mig att stanna. Nu låter mina muskler hälsa att de är möra och inte så jättelyckliga på mig, men det är smällar man får ta. Passet var mycket bra, och nu vet jag att jag gjort mitt på jympagolvet för denna termin också.

Nu ska jag fortsätta att tömma kameran på kort, så den är tom inför morgondagen. Hade egentligen även tänk lägga upp bilder från min tröstshopping i början av veckan, men jag orkar inte kamma håret och svida om från mysisar och t-shirt, så det får bli en annan gång.

Tack

Tack för allt stöd och all pepp sen ett par veckor tillbaka! Ni är underbara läsare och även om jag inte känner er alla, så betyder era ord och cyberkramar mycket.

Två humllor som samsas på en tistel

Längtar.....

Idag var det tungt att vakna. Jag saknar killen så det gör ont i själen. Varför var folk tvungna att blanda sig i vårt förhållande? Kunde de inte hållt sig bort efter den första grejen, så vi kunde fått fortsätta att bara vara vi två? Vi hade ju rett ut allt och allt var okej igen. Varför var de tvungna att blanda sig i en andra gång? Det känns så jävla typiskt på något sätt. Jag säger som han sa: "Kan vi inte bara få tycka om varandra ifred?" Fan vad jag saknar dig Going.....

Till minne av pappa


RSS 2.0