Sablar va skoj!

Idag har jag äntligen spelat innebandy med jobbet igen. Jag har nästan glömt hur skoj det är. Vi var 8 st, så det var perfekt. 4 i varje lag; 3 på plan och 1 avbytare. Som vanligt, så kör jag alldeles för hårt från början, så jag får lite ont i hals och lungor. Inte för att det stoppar mig, för efter ca 15-20 min så har det gett med sig och man kan köra ännu hårdare. Jag lovar att jag var ordentligt och härligt svettig efter nästan 2 timmars spel. Ska strax iväg till jobbet. Den stora frågan är hur jag överlever spinningen imorgon.

Morr.....

Jag tror bestämt att fläkten pajade i min Laptop för en knapp timme sen. Den blev nämligen väldigt snabbt varm och sen dog datorn inom några minuter. Jag kan starta den, men då den blir så varm, så är det bäst att låta den vara. Tycker inte att det borde hända på en dator som är 19 månader endast. Tur att man har en vanlig, hederlig stationär dator också. Det jobbiga är att jag måste göra iordning e-post programmet och lite annat, då jag inte använt denna som huvuddator. Och det tar ju sin lilla tid att få ordning på allt det. Men jag har ju hela natten på mig.....

En lördag i min smak

Som jag nämt i något av de senaste inläggen, så har jag helt ofrivilligt lyckats vända på dygnet, så jag vaknade alldeles för tidigt imorse någon gång kring 08.30. Tidigt??!!! tänker ni, men kom ihåg att jag brukar sova hela förmiddagarna och en bit in på eftermiddagarna, då jag jobbar konstant natt. Efter att ha legat kvar i sängen och dragit mig i ca halvtimmen, talade magen om att det var dags för frukost, så det var bara till att gå upp. Sen gjorde jag mig iordning och gick en snabb sväng till affären. Väl hemma veka jag klart den sista tvätten, men kände mig sen seg och lade mig i soffan under en filt och slöglodde på tv i någon form av halvdåsande tillstånd.

Vid 14.00 ringde YN och talade om att lillkillen hade fått diarré, så träffas fick vi göra en annan dag. Hon, hennes karl och lillkillen deras skulle annars stannat till i staden på vägen hem mot Helsingborg, men de kände att det inte var smidigt att sätta sig med lillkillen på ett café när han nu var dålig i magen. Fullt förståligt tycker jag, så vi kom överens om att jag fick komma ner till Hbg under våren istället och hälsa på.

Vid strax före 17.00 cyklade jag ner till Friskis. Kl 18.00 skulle jag ta över för värdlaget i Spinn of Hope, samarbetet med Barncancerfonden som jag berättade om i förr-förra inlägget. Det var ett jättebra pass med Ex2. Jag var taggad redan innan, och jag blev ännu mera taggad när passet väl satte igång. Och svettig var jag efteråt. Det kan jag lova. Och jag visste att mat väntade på mig hemma hos LR. Vad det var, visste jag däremot inte.

Strax innan 20.30 var jag hemma hos LR, som bor ett knappt stenkast ifrån mig. Han hade gjort egen potatismos med diverse gröna nyttigheter i. Och till det hade han stekt falukorv. Mums!!!!! Två knäckemackor och ett glas kall standardmjölk till. Det var så gott! Sen var det landskamp i fotboll, Portugal mot Sverige. En bra match om än smått frustrerande sådan emellanåt, som slutade 0-0.

Och tro inte att jag glömt det. HV71 vann mot Frölunda med 4-2 och är härmed klara för SM-final mot Färjestad. Det blir nog en matchserie som heter duga!

Stavning, vad är det?

Efter en kul och halvt spontan utekväll på en pub, så är nog min stavning och så, inte den bästa. Men vem bryr sig, förutom jag imorgon när jag läser detta ingäll??!!!

Ikväll har jag träffat C för första gången irl (in real life för er som inte vet). Vi har träffats via forum för och om The Ark, och har fått en fin kontakt. Så när hon kom till stan denna helg när henes son var på innebandy cup här i hemstaden, så passade vi på att träffas. Sonen bor med laget i en skolsal, så hon har inte övergett honom på något sätt.

Jag träffade henne utanför Idrottshuset och sen gick vi till en bar, där vi mötte upp PL utanför. Där inne tog vi både en öl och två, och avslutade kvällen med varisn drink. Jag fick visst en beundrare under kvällen. Eller rättare sagt ganska snabbt, men jag avvisade honom ganska brutalt, vilket han fattade efter typ en timme av olika kommande och gående till och från baren där vi satt. Vi mumsade i oss varsin ölkorv, en korg med strips med dip och ett glas jordnötter. Fast jordnötterna var det nog jag som åt det mesta av. Sablar va gott det var! Hoppas bara jag inte får blåsor i munnen imorgon. Det är något med salta jordnötter som jag inte tål. Åtminstone inte tålde som tonåring.

Det var en jättetrevlig kväll! Jag är så glad att vi träffades. Ev har jag och PL sovplats i Gbg när vi åker dit i slutet av juli för att se U2. Om inte annat har vi en vän där, för framtida äventyr i storstaden.

Nu tror jag att jag ska krypa ner i soffan och se på en film. Verkar vara mitt stora tidsfördriv nu för tiden, men det är helt ok. Man har ju Canal+, så det finns alltid något att se.

Jag tar härmed inget som helst ansvar för ev stavfel eller avstavningar. Jag är inte spik nykter, bara lite småberusad. Ni vet så där härliigt glad och lätt i skallen. Nej, soffan och en film var det.....


När jag är trött, då somnar jag

Det är väl ingen sensation i sig, men när det gäller mig, så betyder det att jag kan somna vart som helst. Nej, jag har inte lagt mig ner på gatan i slasket och sovit, men jag har vid i alla fall två tillfällen velat lägga mig ner på golvet på jobbet och sova. Mitt i maskinhallen! DÅ är man trött.

Igår var det hockeyn jag nästan somnade ifrån. Jag satt i soffan för att hålla mig vaken, för det var en bra match. Och om ni missat det, så vann HV71 med 3-1 över Frölunda. Slutsignalen ljöd och jag lade mig tacksamt ner i soffan. Mobillarmet var inställt på att ljuda vid 22.30. Jag ville bara sova, bara en liten stund innan jag kröp ner i sängen. För dit orkade jag helt enkelt inte alls gå. 22.30 ljöd säkert larmet, men jag sträckte tydligen bara ut handen och stängde av det. Mobilen låg ju på soffbordet. Mycket smidigt och bekvämt. Vaknade gjorde jag vid 05.00 imorse. Pigg och utvilad. Ja, jag har en himla skön soffa att sova i. Att jag sen sover i tvåsittssoffan istället för tresittsaren, kan man ju alltid undra över. Men den är bäst vänd mot tvn enligt mig. Fast jag har haft en hel del nattgäster i tresittssoffan också.

Så alla ni som ropade efter mig på Msn igår efter hockeyn. Sorry, jag sov och drömmde söta drömmar!

Men Camilla, det ska bli skoj att få träffa dig ikväll eller imorgon.

Mr Page: JA, Håååvvve blååå!

Maria: Ha en trevlig helg med Philip!

Ylva: Hoppas att vi hinner träffas imorogn innan och/eller mellan mina Spin of Hope-pass på Friskis

Ja, imorgon är det dags för Spin of Hope på F&S, ett samarbete med Barncancerfonden där alla pengar oavkortat går till Barncancerfonden. Ett 30-tal olika gym runt om i landet har detta event samtidigt, inte bara på F&S utan även Natilus och andra. Jag är lagledare för värdlaget på Friskis här i hemstaden. Och då vi har en sjukling och troligen ingen ersättare, så blir det till att ta två pass för mig. Först kl 10.00 och sen mitt ordinarie kl 18.00. En timme varje gång. Som jag sa till LR när vi åt lunch på En Italienare och En Grek idag:
"Den som har mat färdig till mig när jag kommer från Friskis på kvällen, kommer att stå väldigt högt i värde hos mig."
Helst ska maten stå på mitt köksbord också. Vilket betyder att jag kommer att få laga den själv.

Nej, nu ska jag försöka ta tag i den tvätthögen i tresittssoffan som kom till igår och smälta med goda lunchen LR och jag åt. Fast jag skulle ju kunna göra.....

*ignorerar tvätthögen och kryper ner i tvåsittssoffan och tittar på et reprisavsnitt av Vänner istället*

Just det: Sa jag att HV71 vann med 3-1 över Frölunda??!!!

Spinning och hockey

Så matchen mellan Frölunda mot HV71 slutade alldeles nyss. HV kom igen när det gällde, nu igen, och nu står det 2-2 i matcher. Känns bra att veta att Jönköpingspojkarna fortfarande kan. Tror att killarna i laget kände av att Davidsson var tillbaka på isen, även om han inte syntes lika mycket som vanligt. Bra match och bra jobbat av HV.

Annars är detta en småtrött kväll. Spinningen tog mer än jag trodde, men det var inga problem med att klara av passet. Inser så här i efterhand att det troligen berodde på att jag drack alldeles för lite vatten inatt på jobbet. Jag brukar dricka ca 5-6 dl varje natt. Men inatt rörde jag knappt vattenflaskan, så jag tror att det är orsaken.

Tror jag ska krypa upp i soffan och se på en film, antingen på Canal+ eller rota fram en favorit ur DVD-hyllan. Saknar dock filten som hänger i torkrummet.

605 kr fattigare men ett biobesök rikare

Tisdagen den 24 mars har spenderats på följande vis:

Natten jobbade jag i vanlig ordning. Det gick bra efter lite småstrul med värmen på ena maskinen. Men jag hann klart hela produktionen, men jag hann inte sätta mina två maskiner på disk, så det fick någon ur morgongänget göra. Lucky me!

Sen var det hem och sova, för att kl 13.30 vakna av att larmet på mobilen går igång. Bara att masa sig upp, snabbt tvätta av sig, dra på sig kläder och gå till tandläkaren. Eller min tandhygenist rättare sagt. Det såg bra ut tyckte hon, och efter att tagit nya bilder, tagit bort lite tandsten, polerat och jag betalt 605 kr för besöket, så gick jag hemåt via Wok & Co där lunch inhandlades.

Väl hemma intogs lunchen i soffan framför tvn. Mätt och belåten lade jag mig ner i soffan och drog ena filten över mig. Jag ville sova en timme eller två till, för annars skulle det bli en jobbig natt inatt. Så jag somnade efter någon timme eller så, och vaknade först när larmet på mobilen pep igen vid 16.30. Dags att pallra sig upp igen och in i duschen. Kl 17.45 skulle jag vara på SF, då jobbet bjöd på bio som tack för att vi ställt upp till 100% för ett par veckor sen när vi fick nätverksproblem på jobbet. Allt är ju datastyrt nu för tiden, så det var ett stort problem. Vi fick se Män som hatar kvinnor, och det är nog en av de bästa filmerna jag sett. Den måste ni helt enkelt se. Det var så himla spännande och bra. Ska låta den sjunka in i huvudet ordentligt och få vila där. Men om ett par månader ska jag se till att läsa boken.

Resten av kvällen och natten ska tillbringas, som så många andra nätter innan, på jobbet. Sista natten innan schemalagd långledighet. Dags att leta reda på ett par extrastrumpor och göra sig klar.

Sov gott och dröm sött!

Skön musik

En av mina favoritlåtar med Sheryl Crow
 

Ha en skön söndagskväll och natt!

SM-guld, SM-guld, SM-guld!!!!!

Efter en jämn och nervpirrande final i herrarnas bandy, så tog VSK hem guldet och pokalen till Västerås. 18:e guldet i ordningen, och man kan konstatera att de verkligen är Mästarnas Mästare. Sablar va gött det känns!

Nu gäller det!

Kom igen VSK! Dags att sopa isen med Edsbyn!!!!!!

Nu är hon bara borta

Imorse (torsdag) fick jag ett sms från en vän. En gemensam vän har gått bort under onsdagen. Hon hade fått en hjärnblödning och körts upp till sjukhuset, medvetslös som jag förstod det, och hade sen aldrig vaknat upp igen. Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att det har hänt. Jag kände henne inte lika bra som andra i vår lilla speciella vänskapskrets, men det känns konstigt ändå. Vissa har gråtit bara de tänkt på henne, själv har jag blivit mera fundersam. Det är svårt att gråta över någon som man inte riktigt kände. Men visst kommer jag att sakna henne. Det kommer liksom inte bli samma sak längre när vi träffas igen. Och bara för att jag inte gråter, så betyder det inte att jag sörjer henne.

När man är med om att någon man känner bara försvinner så där, så inser man att det kan hända vem som helst, när som helst. Obehaglig tanke och jag vill helst bli av med den. Men kanske kommer den att göra nytta i slutändan på något sätt. Men visst får det en att tänka till.

Allt ska ha en första gång.....

Onsdag är lika med spinningdag. Glad och laddad kommer jag ner till Friskis. Kl 16.30 drar JE igång passet och det känns finfint. Men ungefär halvvägs in i passet börjar jag känna mig lite konstig. Pulsen dunkar på som vanligt, men det flimrade till lite framför ögonen. Det försvinner inom loppet av ett par sekunder och jag dra på som vanligt. Efter yttligare ca 5 minuter, så återkommer det igen, och nu känns det inte bra. Bara att dra av motståndet och sänka farten. Jag känner mig så där uttröttad. Ni vet, så man bara vill sätta sig ner på golvet och luta sig mot en vägg. Jag kliver av cykeln och går ut till receptionen och hämtar en Dextrosol och nytt vatten. Men någon mera spinning blev det inte. Nej, när jag kände mig bra igen, gick jag in i salen och hoppade upp på cykeln. Men jag trampade runt i lågt tempo utan motstånd. Var mest där för att jag ska finnas på plats om det skulle vara något.

Det hela var lite läskigt, då jag aldrig varit med om det förut. Jag har alltid kunnat lämna blod ena dagen och träna som vanligt dagen efter. Man jag misstänker att det hela beror på att jag lämnade blod igår samt att jag fortfarande är lite, lite småförkyld. Jag har förvisso ätit ordentligt och vilat minst lika bra de senaste dagarna, men det hjälpte tydligen inte. Kan även vara en känning av att kroppen fick ta stryk under förra veckan och veckan innan av för dålig sömn. Hamnar i sånna perioder varje år och har gjort det sen så länge jag kan minnas. De återkommer dock mera sällan sen jag började med konstant natt.

Oavsett, så är jag pigg igen och nu väntar duschen,


4,5 dl blod fattigare och en seger rikare

Dagen började med att mobilen ringde kl 12.00 ca. Det var YN som talade om att hon med bebis och man skulle komma förbi på söndag.
"Tänkte vi kunde äta lunch ihop?"
"Men självklart!" svarade jag. Att jag sen jobbat natt mot söndag, men det ordnar sig. Sova kan jag göra efteråt eller något sådant. Det ska bli så skoj att se YN med familj igen. Har ju inte träffat dem sen de döpte lillkillen i juli.

Sen har jag varit på blodcentralen och lämnat ifrån mig lite blod. Närmre 4,5 dl om man ska vara lite mera exakt. Det känns bra att ge blod som kan användas vid operationer och så. Tycker att alla som kan, ska ge blod. Vissa klarar dock inte av att bli av med så mycket blod på en gång, och de svimmar. Själv blir jag trött efter ett par timmar, men värre än så är det inte. Men att träna samma dag, är uteslutet. Testade det en gång då jag lämnat blod på morgonen innan jag skulle till plugget. Hade idrott på eftermiddagen, och det var ingen höjdare. Envis som jag är, vägrade jag erkänna att jag var helt slut. Men när jag kom hem, lade jag mig raklång på sängen och sov i säkert två timmar i ren utmattning.

Sen har jag ägnat kvällen att se på VSK - SAIK i 5 avgörande semifinalen i bandy. VSK ledde med 4-1, när SAIK började peta in mål igen. Inte bra, inte bra alls..... Satt som på nålar de sista minuterna. Och när sen Ted Andersson blir utvisade med bara några få minuter kvar, var det så jag nästan gick åt. Men tack och lov höll sig reslutatet och VSK blev finallaget som möter Edsbyn på Studenternas i Uppsala på lördag. Men jag är en seger rikare och kommer att få se en spännande final som självklart VSK vinner. Men jämt kommer det att bli. Det tror jag nog. Men samtidigt så är just VSK det lag som Edsbyn haft svårast för denna säsong. Lördagen kan knappast komma fort nog. Tråkigt att man inte kommer att finnas på plats bara. Tur att matchen sänds på Svt.

Hockey, pizza och öl

Hockey, hemmagjord pizza och öl i gott sällskap är absolut en höjdare. LR var hemma hos mig och kollade på HV71 mot Timrå i sjunde avgörande matchen. Han kom ca 18.15 och vi började göra i ordning pizzan. Medan jag kvalade ut den jästa degen, rev han ost, skar champinjoner, annanas och skinka. Garnera och så in med den i ugnen och ner i soffan till matchstart. En bra match som var jämn, men jag tycker ändå att HV skapade mest, så segern var rättvis. Men Timrå var mycklet nära att få det till förlängning. Det tror jag inte att HV hade fixat.

Pizzan, som åts under första peridodpausen och andra perioden, var mycket god. Som sås hade jag blandat söt chilisås och Creme Fraiche med paparika/chilli-smak. Sen på med köttfärssås, skinka, champinjoner, annanas och ost. Till det severades kall öl. Mmmm..... Och jag har två slisar kvar att äta till lunch imorgon. Mumma!

Dessa sportkvällar med LR är en tradition som går tillbaka många år. Det är i maj 4 år sen vi började umgås. En bättre killkompis får man nog leta efter. Vi trivs i varandras sällskap, har samma humor, gillar mat vilket resulterar i att vi äter ute en kväll lite då och då. Vi är avslappnade och fria i varandras sällskap och kan prata om jag tror allt. De senaste 9 månaderna har det dock inte blivit att vi träffats direkt ofta. Det har varit lite olika anledningar. Dels har jag dragirt mig undan, dels har det kommit saker emellan. Men till största delen är det nog jag som dragit mig undan av olika anledningar. Men nu när jag träffat honom för en sportkväll igen efter så lång tid, så inser jag hur mycket jag saknat det. Och är det inte sport, så brukar vi hyra en film eller gå på bio.


HV 71!

Vilken match! Tyckte den var bra och spännande, även om jag en stund där undrade vad HV-pojkarna pysslade med, då de åkte på ett gäng utvisningar. Otur för Timråspelaren att hans skena lossnade precis innan HV satte 2-3 i Sudden Death, men i slutet av matchen så var det HV som hade ett litet övertag. Så på måndag är det 7 avgörande. Gissa om jag kommer att sitta bänkad framför tvn eller bänkad framför tvn??!!!

Daniel, du kan andas nu! XD

Varför?

Hur kommer det sig att man blir som mest sugen på godis när allt är stängt? Saltlakris..... Mmm..... Fast det är kanske tur det. Då hinner suget lägga sig tills man vaknar imorgon eftermiddag. Men tänk så gott det vore med mjuka chokladtryffelkulor rullade i kakao, 80% mörk choklad, brownie med hasselnötsbitar i, Dajm, chokladmuffins..... Jag tror bestämt att jag är sugen på choklad och inte saltlakris.

När huvudet är dumt, får kroppen lida

Ja, fast jag tror inte att jag kommer att lida direkt mycket av det hela. Det handlar snarare om en liten miss från min sida i min planering. Men vi tar det från början:

Varje onsdag värdar jag ett spinnpass medel. I torsdags morse vid femsnåret kände jag mig så grymt taggad för att träna. Och hade det inte varit så att jag hade spinat på onsdagskvällen, så hade det blivit träning efter jobbet. Ja, direkt på morgonen. Men jag tänkte så här istället, att om jag kände mig lika taggad på fredags morgonen, så skulle det bli träning. Och visst var jag taggad imorse. Minst lika grymt taggad. Så hem efter jobbet, svida om till träningskläder och hoppade upp på cykelnoch tog mig till Friskis. När jag värmt upp och påbörjat rehabträningen, som jag alltid börjar med, började det snurra i skallen på mig och jag hade ett vagt minne av att jag skule värda ett spinnpass på eftermiddagen/kvällen idag. Jag fortsatte fundera på saken och kom fram till att visst ar det så. Men åååhhhh! Jag som hade tänkt köra ben, rygg och mage när jag var klar med rehabträningen. Ni vet, så där ordentligt så man blir härligt trött efteråt. Anledningen till att jag först inte var hundra på om jag skulle värda ett pass eller inte, var för att passet har hoppat lite fram och tillbaka mellan mig och en tjej.

Så när rehabträningen var klar, så var det till att åka hem, duscha och krypa ner i sängen. Frukost hade jag ätit på jobbet, så den behövde jag inte bekymra mig om. Efter ett par timmar sömn, tror det blev nästan 6, så var det upp, äta, på med träningskläder i snygga Friskisfärger och så ner dit igen. Men taggad som jag var, så var det inga problem att köra det spinningpasset. Men jag känner att jag har tränat så det räcker idag. Nu är det vila till på söndag, då det är dags för spinning och rehabträning igen.

Kan vidare meddela att senfästet är mer eller mindre helt läkt nu. Ska vila det yttligare två veckor och fortsätta rehabträningen. Men i april BLIR det innebandy igen. Kommer vara tufft i början att först spela innebandy på tisdagar, och sen spinna på onsdagar, men det löser sig alltid. Efter ett par vändor med träningsvärk och orklöshet i benen, så har man vant sig igen.

Sen kan jag även nöjt meddela att igår så vann VSK sin semi i Bandy mot Sandviken, så nu leder de med 2-1. Och HV71 vann sin måstematch mot Timrå, så där är det 3-2 i matcher, tyvärr med fördel Timrå. Och tidigare i veckan vann ARsenal sin match i Champions League. Bra sportvecka för favoritlagen! Låt det fortsätta så!

Nej, nu blir det en stund i soffan. Har jag tur, går det en bra film på någon kanal.

Ibland får man jobba mera

Om gårdagens natt var lugn på jobbet, så var denna natt allt annat. Strulade inte den ena packaren, så strulade den andra. Skenor och knivar i ena maskinen gick sönder, och pappret gick av i den andra vid uppstart av en ny produkt. Den tredje maskinen var snäll nog och funkade mer eller mindre felfritt. Men det blev nog en sen arbetsdag för de två som körde klart produktionen idag. Och visst är det typsikt att det krånglade som mest inatt, den dagen när vi har som störst produktion. Är inte det typsikt, så säg!

Annars har det varit en bra dag idag. C var tillbaka från Thailand, pigg och utvilad. Musiken till hennes spinpass passar mig så bra, så det var 120% som gällde idag. Så jäkla gött! Nu är det bara kvällsmat om någon timme, sen är man fit for fight igen.

Och just ja. Måste visa vad jag fick av VG i förrgår natt. Vi jobbar alltid bra ihop, och han är en så go kille. Han är så snäll, och vet att jag varit lite ur gängorna. Vi kan även prata öppet med varandra och diskutera saker som förhållanden och så. Fast det är mest han som pratat av sig för tillfället. Så i förrågr natt som sagt, skrev han denna lilla lapp till mig. Texten som står på lappen, är sångtexten till reklamen för chokladasken Merci. Sångtexten till reklamen för chokladen Merci

Tänk vad en så liten sak, kan betyda så mycket. Jag blev så glad och lite rörd faktiskt.

Första nattinlägget

Ja, inatt känner jag att det är på sin plats med det första nattinlägget på denna blogg. Sitter på jobbet och tar just nu en liiiiten kort kort rast från maskinerna. Men det är lugnt. VG är kvar vid maskinerna och ser till att det rullar. Två operatörer på tre maskiner är vi, och när det inte strular, så är det såååå najs! Och en så länge har det rullat på bra.

Tack för era uppmuntrande kommentarer! Jag är så glada att jag har er som läsare. Och Maria, numret kommer, bara jag kommer ihåg det när jag ser mobilen nästa gång, d v s precis innan jag går hem vid omklädningsskåpet.

Nej, den senaste tiden har verkligen varit upp och ner på många sätt som sagt, och påverkat mig mycket . Dels har jag blivit något disträ och relativt ointresserad av saker runt omkring mig. Och samtidigt känner jag mig ännu mera peppad vad det gäller bl a träningen, och det känns bra. Senfästet är mer eller mindre helt läkt nu, så jag satsar benhårt på att komma igång med innebandyn till månadsskiftet. Och funkar det, så blir det skivstång/spining till hösten igen. Förutsatt att jag får värda i första hand DUs pass eller KBs pass. Annars ska jag vara spinvärd åt ESL, vare sig hon vill eller inte. Hon kommer helt enkelt inte få något val.

Känner att jag skulle kunna skriva mera, men det är dags att göra VG sällskap vid maskinerna igen.

Dröm sött!

En söndagsnatt med tankar

Egentligen borde jag krypa ner i sängen, men jag är inte trött. Vet inte om det är bra eller dåligt, men jag ska ju börja jobba ikväll, så jag tar det som något positivt. Kvällen har ägnats åt..... Ja, vad har jag egentligen gjort ikväll efter att jag varit hos PL och lekt med hennes dator, handlat på vägen hem och sen ringt mamma vid 21.00.

*tankepaus*

Jag har skrivit lite, läst bloggar, chattat via Msn lite och på ett forum..... Med tanke på att klockan är 06.10, så måste jag gjort något mera. Få se nu.....

*yttligare tankepaus*

Jo, jag har även funderat lite på hur saker och ting har utvecklat sig under senaste tiden. Jag vet inte om jag är direkt nöjd på alla plan, men det känns som att jag får helt enkelt lära mig att leva med det. Det är inga direkt allvarliga saker, men jag är helt klart påverkad av saker, människor och händelser som skett de senaste månaderna. Och det är inte bara negativa saker som hänt, tro inte det. Fick så sent som i fredags mycket positiv respons från JO på Friskis för att jag fixat ihop ett spinvärdslag till F&S event i samarbete med Barncancerfonden; Spin of Hope. Men det ska jag berätta mer om senare. En anna rolig sak är att jag fått ett par rätta ord från en vän när vi båda två nog behövde dem. Jag finns alltid här för dig MJ. Det vet du!

Ni som följde min förra blogg, vet att jag skrev där att jag träffat en intressant kille. Det är tråkigt nog över, men det var nog kanske bäst i dagssituationen. Men det är lika tråkigt för det, för det är inte enkelt att hitta någon man gillar på flera olika plan. En annan tråkig sak är att pappa har blivit sämre. Han har haft taskig hälsa i många år, mest av egen förskyllan, men ändå. Det är ett litet orosmoln som medvetet eller undermedvetet alltid är närvarande.

Vidare så saknar jag att inte kunna spela på gitarren under längre stunder. Min skada i högra senfästet mellan överarm och axel, är fortfarande inte riktigt läkt. Och det jobb jag har, har knappast påskyndat läkningen om man säger så. Men det går i alla fall åt rätt håll tack vare rehabträningen och förstående driftledare. Och jag saknar att spela innebandy med jobbarkompisarna. Vi har ju så himla skoj! Snacka om att man får konditionsträning som heter duga en gång i veckan då. Men det blir nog snart dags för innebandypremiär snart. Om en månad kanske. Vi får se.....

Och sen nu känner jag mig äntligen så pass frisk från min förbenade förkylning, så nu ska jag ta mig till tatueraren och beställa tid. Vad jag ska tatuera in, får ni se på bild när det är gjort.

Nej, nu ska jag äta lite frukost och krypa ner i soffan och kolla lite på en film, så jag blir lite tröttare. Sen blir det till att krypa ner i sängen och krama om min goa kudde. Den sviker i alla fall aldrig. Åtminstone inte i mjukhet.

Sov gott och dröm sött!
Eller snarare: Ha en bra måndag!

Bullar och datorbekymmer i snöoväder

Eftermiddagen har tillbringats hos PL tillsammans med hennes dator. Efter att ha tagit mig dit i mindre kul blött snöfall, så började vi "leka" med datorn. Medan Win XP ominstallerades, så mumsade vi på hemmabakade bullar som hon och SP bakade för en tid sen. Mycket goda! Chocken kom sen när Win XP var färdiginstallerat. Vilken tjusig bildskärmsupplösning vi hade fått. 640 x 860 och lägsta färgskalan, mindre än 4. Snacka om att jag blev ställd! För att inte tala om PLs min. Vi kom inte heller ut på nätet, vilket betydde att installationsprogrammet inte hittat nätverkskortet. Jag har aldrig varit med om att detta hänt förut. Och vi funderade och funderade. Min eviga dataexperthjälp MJ ville inte svara på varken hemtelefonen eller mobilen. F*N oxå!!!!! Tack och lov ringde han upp några minuter senare och sa de magiska orden:
"Har du kollat Enhetshanteraren och kollat om du har en massa gula frågetecken?"
"Nej, det har jag inte", och dök snabbt in där. "Jag har en hel hög."
"Då saknar du en del drivrutiner. Bara att installera."
Så PL hämtade en bunt skivor som hon fått med när hon köpte datorn och där hittade jag rätt skiva. En kvart efter att jag pratat med MJ, påbörjade jag detta inlägg. MJ är guld värd i dessa lägen. Ja, det är han alltid.

Nu ska jag låta henne ta över datorn och installera diverse andra program. Själv ska jag lyssna på sista perioden i bandyns slutspel. VSK gör inte riktigt sitt jobb, men det är inte över än.

.....

Tror ni att man vaknar någon annanstans om man springer före med huvudet in i en vägg? Undrar om det är värt att pröva..... Troligen inte, men ibland skulle det vara bra att kunna vakna någon annanstans än hemma.

Min frånvaro denna gång beror på att varenda gång jag försökt blogga de senaste dagarna, så har Blogg.se varit segt och hängt sig, så det har väl inte helt enkelt varit meningen att jag skulle skriva av mig.

Tror nog jag ska testa att köra huvudet riktigt hårt in i en vägg.....


Att du bara törs.....

Igår kväll påpekade en vän till mig via Msn att:
"Heter han verkligen Inge Bo Kasper?" (Syftar på rubriken i detta inlägg.)
"Knaso", svarade jag.
"Ha ha haaa....."
Vi fortsatte att prata om annat, men avslutningsvis påpekade han det igen.
"Bara för att du envisas", svarade jag, "så ska det få stå så till minst efter midnatt!"
Men jag har nu bestämt mig. Det ska få stå kvar så som det står. Komma och peta på mina ordval..... Att du vågar.....

Annars är det världens mysigaste väder ute. *lägg på ett drös med ironi och läs om meningen*
Annars är det världens mysigaste väder ute. Vi har barmark, plusgrader, det är blött och så snöar det. Men det är som gjort för att springa fram och tillbaka till tvättstugan, så jag ska väl inte klaga. Men affären får nog vänta tills imorgon i hopp om att det ska vara lite bättre väder ute då.

RSS 2.0