Flytten till nya lägenheten - Del 6

Trevlig liten följetong detta, och än är den inte färdigskriven. Här kommer sista rapporten innan själv flytten. Fick hjälp av LR på eftermiddagen med att skruva ner lite lampor och köra över diverse ömtåliga och lite osmidiga saker. Kanonbra!, Nu är det bara att lasta in resten i lilla lastbilen och köra över det.

Handy man
My own handy man

Nerpackat
Så här ser det ut i mest hela lägenheten

Ha det så gott mina vänner, läsare, babes, goingar och sköna människor. Jag kommer att vara utan internet ett par dagar, så fram tills dess: "A bid you all a sweet farwell! But I shall return!"

Flytten till nya lägenheten - Del 5

Idag var jag på banken och skrev på lånepappren och överlåtandet av lägenheten. Iiihhh!!!!! Toppen att ha nya fina kavajen från Free Fashion. Ser nu när jag tittar på kortet att mitt hår som vanligt gör som det vill. Mycket snygg hårtes som är på vift.
Bruna kavajen från Free Fashion

Mjölk och wok
Dagens lunch: Hämtwok och mjölk i ett vinglas. Slå den om ni kan!

Förresten, om ni såg mitt leende nu, skulle ni le endast för att ni såg det

Flytten till nya lägenheten - Del 4

Det har inte varit lätt med uppdateringarna här på bloggen, då den bestämt sig för att inte vara på min sida just nu. Men jag vann till sist!

Nu är det stökigt i lägenheten. Där det inte står kartonger, ligger det annat. Framför tvn ligger en hög med kuddar och några gosedjur. Min tillfälliga tv-tittarplats. För att inte tala om högen med kartonger, typ mobilkartonger och en och annan mjölkkartong som jag råkade välta ner från bänken ovanför, som ligger i en stor hög på golvet i köket. Jag har liksom bara slängt det där när jag rensade i förrgår och igår. Fy fasiken så det ser ut. Men jag kommer inte göra något åt den högen förrän imorgon. Har lite kvar att rota i, så det lär komma nytillskott till den där högen.

Nej, nu ska jag ge mig i kast med något annat i något skrymsle i väntan på att SaA ska dyka upp. Då ska vi ta tag i källar- och vindsförråd. Sen blir det mat och hockey på Ladan innan jobbet. Det känns som om jag aldrig kommer att bli klar. Hur mycket "skit" har man egentligen?

Kuddhögen framför tvn
Kuddhögen framför tvn

Jag framför tvn i kuddhögen
Jag somnade gott efter en stund innan jag skulle till jobbet

Kartonghögen i köket
Kartonghögen i köket


Kapten Davidsson stannar i HV71

Ja, hockeynörd som jag är och HV-supporter som man är, så är det mycket glädjande att läsa att Johan Davidsson stannar i HV71 trots allt. Vill du veta mera, läs här. I och med att Davidsson stannar, så är möjligheten stor att vissa andra spelare vars kontrakt går ut denna säsong, också stannar. Najs indeed!

Flytten till nya lägenheten - Del 3

Tomt utan soffor
Blev precis av med mina två soffor. Va tomt det blev. Hittade en tia på golvet. Så nu blir det kuddhög på golvet när man ska titta på tv de sista dagarna. Woho!

Flytten till nya lägenheten - Del 2

Idag har LR varit här och hjälpt mig packa. Jag gillade skarpt arbetsfördelningen för dagen. Han packade ihop grejerna i köket medan jag befann mig i sovrummet och provade kläder, för att se vad som skulle behållas och vad som skulle skänkas till bättre behövande. Jag passade även på att ringa några sista flyttsamtal.

Sen gick vi till Chicki Ma Ma och åt lunch ihop. Mycket trevligt som alltid i hans sällskap. Sen gick vi tillbaka till lägenheten och fortsatte lite till. Vid 17.00 bytte jag om till träningskläder, för jag skulle hänga med på innebandyn med arbetskamraterna för en gångs skull. Vi skulle dock svänga förbi Biltema innan kvällens drabbning, för LR behövde en ny klubba. Precis när vi skulle åka, hörde SaA av sig, vilket slutade att hon hängde på till jobbet istället för att spinna. Så sammanlagt blev vi 7 st ikväll. Himla skoj som alltid! Måste nog byta bort flera tisdagar, så jag kan visa killarna vart skåpet ska stå. Lyckades faktiskt sätta ett backhandskott i nätet ikväll, så jag är mer än nöjd.

Nu ska jag egentligen fortsätta att packa, men jag har fastnat framför en favoritfilm; Sova med fienden. Så den tänker jag se klart. Men sen har jag ju hela natten på mig att packa. Dags att ställa om till "rätt" dygnsrytm igen.

Flytten till nya lägenheten - Del 1

Jag har kommit fram till att jag blir rikare från och med nu. Visserligen fattigare om man kollar på bankkontot, men jag är en lägenhet rikare. Så jag blir rikare därför att jag verkligen ser fram emot att få flytta in där och för att jag tror att jag kommer att stormtrivas där.

Nu ska jag återgå till att packa ner saker ute i köket, men först ska ni få lite dokumentation

Vitrinskåpet ska packas
7 kartonger blev det sammanlagt när jag packade ihop bokhyllan som står i vardagsrummet. Här är det glas från vitrinskåpet som ska packas.

Skålar och annat i köket
Skålar, uppläggningsfat och lite annat som ska ner i en kartong.

Pausunderhållning: DIF-HV71
Pausunderhållning i form av Djurgården - HV71 direkt från Hovet. En mycket underhållande match som slutade 3-3. Himla tur att LHC fick spö av Modo ikväll.

Så nu är frågan......

Blir jag rik eller fattig efter att ha varit på banken idag? Jag ska göra klart lånet för lägenheten. Måste erkänna att jag tycker det är riktigt spännande. Börjar känna mig alldeles för vuxen för min egna mentala ålder, men man ska väl visst växa upp någon gång. Fast känner jag mig själv rätt, så kommer den känslan gå över om ett par veckor, och jag blir mentalt samma glada 25-årin igen.

Jag har en grymt bra och trevlig bankkvinna, som har bra social kompetens. Hon är kanonlätt att prata med och har ett bra sätt. Gillar henne skarpt!

Men frågan kvarstår: Blir jag rik eller fattig efter dagens bankmöte?

Go och glad, men de har rymt

Nej, jag är inte full någonstans. Men nu när jag är hemkommen igen, så sitter jag och sippar på en whiskey. Mmmm, den sitter riktigt fint

Andromeda: Ja, vila är bästa sättet att bli frisk på igen. Och med tanke på att jag haft en förkylning i kroppen och sovit lite illa, så var sämnen mycket välbehövlig. Förkylningen är på väg att bli bättre. Ett gott tecken är att jag inte blev hes på hockeyn idag, och nu skrek och sjöng jag mer än i torsdags. Mycket positivt!

Och energikicken fick jag till slut. Vi var fyra som åkte till Max efter matchen och åt. Och när vi ätit och skrattat, så skrattade vi lite mera och jäklades ännu mera. Så nu har jag lite energi i kroppen igen.

Nu har jag bara en undran: Har någon sett mina raggisar? Jag skulle vilja ha dem på fötterna, men jag kan inte hitta dem. Jag hade dem ju igår kväll. Undrar just vart de rymt.....

Energibrist

Är det någon som har lite energi till övers? Jag skulle verkligen behöva en stor dos just nu

En halvmeter efter

Roxanne: Sherlock Holmes var bra, både lite spännande och underhållande. Klart sevärd!

Då jag sov alldeles för galet och troligen lite för lite i går, så har det satt sina spår idag. Det har känts som jag är en halvmeter efter hela tiden. Träningsvändan på ca 2,5 timmar på Friskis piggade till hjärnan, men det var nog bara tillfälligt. Så för att råda bot på detta, ska jag inta soffläget


Bio ikväll

Ikväll ska jag gå på bio med MR, och vi ska se Sherlock Holmes. De jag känner som har sett den, har tyckt att den är bra, så jag ser verkligen fram emot att se den. Jag har dock fortfarande inte lyckats se Avatar, men jag tänkte göra ett nytt försök till helgen. Se om jag lyckas bättre då. Men nu ska jag ner på stan. Vi skulle ta en fika innan filmen.

Vad har ni haft för er denna onsdag goingar?


Hockeybibeln är min! - Del 2

Postavier
Dessa låg och väntade innanför ytterdörren när jag vaknade i eftermiddags.

Jag fattade att den ena måste vara min kavaj som jag var tvungen att byta till större storlek. Vilket måste betyda att den andra avin var till hockybibeln. Eller?

Jag har nog aldrig fått sådan fart i benen som efter maten idag. Mot macken för att hämta mina paket. Passade även på att handla lite småsaker medan jag ändå gick förbi affären på vägen hem.

Mina paket
Mina paket

Hockeybibeln
Hockeybibeln - Alla tiders elitserie av Jonas Fahlman

Nu ska jag bläddra lite mera i den innan jag ska till jobbet

Piggare

Jo, det skulle jag vilja säga att jag är. Men nu känns det snarare som om jag lider av sömnbrist, hur nu det är möjligt efter att ha sovit i nästan ett dygn. Men det är skönt att febern verkar ha gett med sig oavsett. Ska se till att få lite mat i magen också, så är det bara att "Tuta & köra" på jobbet inatt. Bara jag får sova lite till, så jag inte somnar vid maskinen sen. Men jag lovar att ta det lugnt.

Sjuk?

Sovit i ungefär 5,5 timmar, men känner mig inte ett dugg piggare. *snörvel, snörvel* Ska i alla fall fixa något ätbart. Ris med kall sås av kassler, annanas och lite turkisk yougurth. Sen ska jag nog sova lite till.....

Hockeylördag och snörvel

Det blev varken snöbus eller skridskoåkning idag, men så kan det bli när vissa är ute och slarvar om nätterna. Nej, jag var ju med mamma igår och hemma i skaplig tid, så jag är oskyldig denna gång. Men det gjorde inte så mycket att det inte blev av. Det hade varit hur kul som helst, men jag är inte riktigt pigg. Blev snorig inatt och fick lite ont i halsen. Nu har jag fått lite hosta också, men halsen ömmar i alla fall inte. Nej, jag träffade SA och PL på Ladan istället och kollade in Timrå-HV71. Tråkigt nog vann Timrå, men de krigade bra och HV kämpade bra. Men det var Timrå som gjorde målen, varav det sista i öppen kasse trots HV-press.

Sitter nu hemma i soffan och snörvlar åt både det ena och det andra. Om 20 minuter ska jag se direktsändningen av Dallas-Detroit nerbäddad under filten. Hoppas att Detorit glädjer mitt lilla hockeyhjärta och vinner matchen.

*snörvel* Jag behöver en styrketår.....

Uppdatering kl 22.43: Dallas vände 0-2 till 2-2 och vann på sjätte straffen i förlängningen. Den enda straffen som knappt gick över mållinjen. Aja, det blev i alla fall 1 poäng

Fredag med träning och mamma

Min fredag började med en tur nere på stan och diverse inköp. Jag är nöjd med resultatet.

Vid 3-snåret packade jag ihop träningsväskan och tog mig ner till Friskis. Jag hade en ny spinvärd att lära upp, vilket alltid är lika skoj. Passet gick bra och F verkar som en läraktig tjej. Nu är det inte speciellt svårt att vara spinvärd, men vi har lite sysslor förutom att hjälpa till på passet, sålite finns det som vi måste komma ihåg. Hon ska gå med mig även på Skivstång/Spinning på tisdag.

Efter passet gick vi igenom lite olika saker som är bra att kunna. Sen var jag tvungen att skynda mig lite. Klockan var ca 17.45 och kl 19.00 skulle jag sitta i min stol på teatern och se på Wätterkyssar, årets nyårsrevy. Jag var lite sen. Men snabb som jag kan vara om jag vill, så var jag från Friskis vid 18.10, fräsch som en nyponros i vinterkyla. Jag ringde mamma, som jag skulle till teatern med, på min väg till Subway, för jag var hungrig. Då jag hade lite ont om tid, åt jag min sub på gående fot. Hos mamma drack jag lite vatten, borstade en tand eller flera, och sen gick vi till teatern. Mamma bor bara runt hörnet från teatern, så det var smidigt som bara den.

Wätterkyssar bjöd på massor av skratt. Jag skrattade så tårarna rann vissa stunder. En hel del sång med omgjorda texter fick vi också. Fick t o m höra två rader från HV-Blå av Fair Play Band, och hela publiken klappade med. Aktuella teman och händelser fick sig en spark hit och dit, och vissa offentliga personer fick sig andra sparkar. Lokala anknytningar i skämten gjorde det hela ännu roligare. Kanonbra föreställning med suveränt duktiga aktörer, aktriser och balett.

Efter föreställningen gick vi hem till mamma igen och åt en lyxig kvällssmörgås/minismörgåstårta och drack lite vin. Vi kollade på lite kort och pratade. När klockan slog midnatt, gjorde jag som Askungen och försvann i ett trollslag, då jag skulle hinna med bussen. Det gick förvisso en 40 minuter senare, men det var dags att säga "God natt".

En bra torsdag

Idag har jag varit lite effektiv. Jag har ringt och fixat lite mera med flytten. Nu ska jag bara fixa ny bred- och telefonleverantör, så är nog allt klart.

Sen har jag varit på HV-match ikväll igen. Förvånande va??!!! Och HV vann mot Skellefteå med 3-1! Woho! Gött att se dem vinna över detta lag, då de haft lite svårt för det. Och jag fick trycka min lilla hyllning på matchtröjan, men han som gör det, ville ta med den och göra det på firman sin, så det blir snyggt då han inte har alla grejerna på plats i Kinnarps vid matcherna. Så om en vecka, vid nästa hemmamatch, får jag tillbaka den. Mer om den då. Det var annars en riktigt kul match att se. Andre Petersson och Mattias Tedenby, våra JVM-spelare, var det fart i ikväll. Särskilt Tedenby. Underbart att se vår lilla duracellkanin i form! Måste dock säga att vissa utvisningar var lite konstiga och lämnade mer än en person inne på arenan fundersam. Aja, killarna kämpade på och det gav resultat.

Nu ska jag lata mig lite framför tvn, äta upp Jungelvrålen och sippa på något gott. Sen blir det bingen om ett par timmar, då jag helt plötsligt måste upp i hyfsad tid imorgon, då jag måste fixa lite inför lördagens snöbus. Vi ska tydligen vara i dalen nedanför mig, så det blir ju varm choklad hemma hos mig och mackor efteråt. Urkul! Bara de inte snubblar över allt som ligger lite överallt, eftersom jag börjat packa lite smått.

Svar på tal:
Bitterfittan: Dina tummar hjälpte. Vi vann! :OD

Kaktus: Shoppa har blivit en liten hemlig passion för mig. Och tack så mycket! Nu blev jag extra glad! :O)

Me like shoping

I fredags klickade jag hem lite kläder från Free Fashion. Kavajen var tyvärr en storlek för liten över axlarna, så jag hoppas att det finns kvar en i medium. Nackdelen med att träna styrketräning. Jag har inte riktigt vant mig vid att ha bredare axlar ännu. Men sen köper jag inte kavajer, eller plagg med liknande axelskärning, så speciellt ofta. Men man lär så länge man lever.

Det är inte det enklaste att ta kort på sig själv och få korten snygga, men så här blev det.

Tröja och scarf beställda från Free Fashion
Tröjan är Essential Long Sleeve Top Vintage White från One Teaspoon. Scarfen är Glamour Scarf Grey Melange från Modström. Tröjan är så himmelskt mjuk, sval och skön. Skulle helst vilja sova i den, men jag lovar att låta bli. Men det är nästan så jag vill göra det ändå. Underbart material i den.


Så var det dags

Först: Ja ROXANNE, det känns jättebra. Det har tyvärr blivit lite småstrul, men problem är till för att lösas. Svårare än så är det inte. pim, jag gillar dig precis som du är. Och så vet jag att jag inte är ensam i min knäpphet

Sen: Idag var det dags för terminens första Skivstång/Spinning-pass med KB. Jag var så taggad även om jag var grymt trött när jag vaknade. Så på med vikter på skivstången och bara pumpa. Och benen var det tempo i. Jäklar vad jag svettades!


En kartong kommer lastad del 2

Så var adressändringen och flyttanmälan gjord. Nu återstår bara resten som ska fixas av det rent praktiska sakerna. Varför har man inte en assistent för sånna här saker?

Hockeybibeln är min!

Jag vann hockeybibeln i Canal+ idag genom att svara på dagens fråga ang stage fighting och om det är ok att det förekommer. Stage fighting är när två spelare kommer överens att kasta handskar och hjälm för att slåss. Det ses inte på med blida ögon i varken Elitserien eller Nhl. Man får 5 min + matchstraff för det.

Min motivering:

Hej!
 
Stage fights är inget som hör hemma i matchen. En sak är det om slagsmålet uppstår i stridens hetta, men endast då. Att göra upp efter att säga "Nu slåss vi!", känns bara löjligt. Slagsmål hör egentligen inte alls hemma i hockeyn eller någon annan sport om man bortser från olika kampsporter och boxning.
 
Glada hej!
// Susanne

Nu ska jag åka till jobbet. Over and out!

En kartong kommer lastad

Så står det nu ett gäng flyttkartonger hemma hos mig. Jag fick låna 15 st av ME och SJ, och sen hittade jag ett tiopack på Rusta. Det börjar bli dags att packa ihop lägenheten


Träning för hela slanten

Idag har varit en kul dag. Jag har sovit lite dåligt, och svävat mellan dröm och vaket tillstånd, så jag var lite mosig i skallen och lite förvirrad när jag gick upp vid 13.45. Men det var bara att a tag i verkligenheten och fixa mat. Klockan 16.00 var det dags att värda årets och terminens första spinnpass, och jag vill äta ca 90 minuter innan passet minst. Helst 2 timmar, men det går inte alltid. Spinnpasset gick bra, och direkt efter det, så träffade jag MR och gick på danspasset. H & H ledde passet och det var jätteskoj! Bra musik och blandat med både enklare och svårare rörelser. Passet i sig tycker jag inte var ansträngande, men det är mycket smidighet och koordination, vilket jag verkligen behöver öva upp. Så det blir nog dubbla träningspass denna termin de flesta fredagar.

Nu ska jag hugga in på min mat: Någon vitlökssås med grönsaker och räkor i, ris och små vårrullar. Jag hittade även en mycket kall öl i kylen. Kanske inte det bästa att dricka till, men den såg så god ut.....

P.S. Jag fick en femling på oddset igår och blev 309 kr rikare. WOHO! D.S.

Hockeykväll

Ja, ikväll blir det hockey på O´Leary´s med en bunt människor innan man ska till jobbet. Det ska bli urskoj! HV71 befinner sig i våra norra delar av landet och ska ta sig an Luleå ikväll. Jag tror att det kommer att bli en riktigt intressant match. Luleå brukar bjuda på bra motstånd. Så vi håller tummarna för Hv-boysen.

Ha en skön torsdagskväll!


Destination Göteborg del 3

Så sitter man hemma i soffan igen. Vaknade för ca 90 minuter sen och känner mig pigg och fräsch. Ja, halsen är lite öm efter allt skrikande och sjungade igår på bussen och inne på Scandinavium, och det hörs nog om jag pratar för länge. Attans! *skrattar*

Lunchen med SA var trevlig och god. För er som bor i Jönköping och inte varit på En Italienare & En Grek, gå dit. Sen gick vi vidare till Claras och tog en fika. Vi åt båda en choklad- och banankaka med morotskakaglasyr och hackad mörk och vit choklad på. Saligt god! Måste gå tillbaka dit snart och äta den igen.

Uppe vid lokalen, så satt vi inne i värmen och pratade lite med folket som redan hade kommit och väntade på våra bussar. Vi var ca 90 st som skulle följa med till Göteborg och heja på våra killar. Bussresan upp var rolig och det bjöds på hejarramsor, sång och skratt.

Matchen var jämn och tuff, precis som jag trodde att den skulle bli. Nerverna fick sig en rejäl omgång emellanåt, men det är så det ska vara under matcher som denna. Slutresultatet efter full tid och påföljande förlängning blev 2-2, och det får väl ses som ganska rättvist. Båda målvakterna storspelade och gjorde några riktigt snygga räddningar var.

Under första periodpausen träffade jag Adore, en glad Göteborgstjej som jag inte träffat på ca 1,5 år, och det var jätteskoj. Vi pratade lite om det senaste i våra liv, men så mycket mer hann vi inte med då det blev dags för andra perioden.

Hemresan fortsatte att bjuda på sång och mera skratt. Härlig stämning trots 2-2, men det är så det ska vara. Hockeymatcher är en folkfest.

HV71 är kärlek
HV71 är kärlek! SA och JE

Vi är bäst!
JE och jag

Adore och jag
Jag hittade den helt klart sötaste Indianen inne på hela Scandinavium. Adore och jag

Ut med pucken!
Nr 28 Adam Almqvist, nr 47 Lance Ward, nr 1 Stefan Liv, nr 39 Jukka Voutilainen

Tekningsdags
Nr 92 Teemu Laine, nr 11 Johan Lindström, nr 21 Pasi Puistola, nr 16 Kris Beech tekar, nr 22 David Petrasek

HV71 har gjort 0-1
Jukka Voutilainen har precis gjort 0-1 och vi jublar och sjunger. SA till höger i bild med JE bakom sig

Kramkalas efter 1-2 av Björn Melin
Kramkalas när Björn Melin satt 1-2

Flera foton kan ni se här. Dels från denna dag samt från ett annat tillfälle

Destination Göteborg del 2

Så är dagen äntligen här. Sitter just nu och äter en väldigt sen frukost. Eller egentligen inte, då jag gick och lade mig vid 03.00 inatt.

Tider att passa:
13.00: SA kommer förbi och vi ska gå och äta lunch på En Italienare & En Grek
15.45 ca: Dags att ta sig till klubblokalen
16.30: Bussarna som tar oss till Scandinavium avgår
19.00: Nedsläpp Frölunda-HV71
21.20 ca: Matchen är slut
22.00 ca: Hemfärd

Under någon av periodpauserna ska jag träffa FK inne bland alla Frölundafans, men hon har lovat att de kommer att vara snälla mot mig, så det blir nog så bra, så bra.

Kameran samt extra minneskort ligger vid ytterdörren och väntar på Göteborgsäventyret.

På återseende imorgon eller möjligen inatt. Ha en toppenbra tisdag!

Destionation Göteborg

Ja, imorgon bär det av till Göteborg och Scandinavium för att sa HV71 putsa isen med Frölunda. Fast riktigt så tror jag inte riktigt att det blir, utan snarare en strid om varje puck. Men självklart går HV segrande ur striden. Förvänta er inget annat.

Och jag kommer att få träffa FK igen. Har inte sett henne sen Sundsvall och Gatufesten -08. Me happy!

Innan resan ska jag äta lunch med SA, en go hockeytjej jag träffat via hennes brors blogg om vi ska ta det från början. Men det är via hockeyn vi fått den ordentliga kontakten. Och jag har träffat en massa andra mysiga människor där uppe på Kinnarps, varav ett gäng ska med till Göteborg imorgon. Härligt, härligt!

Nej, nu ska jag måla naglarna, så man slipper se bläckresterna från datumverken. Mörkblåa eller svarta kommer de bli. Najs!

Minnesnotering till mig själv: Glöm inte kameran!

Jag vill sjukanmäla mig

Nej, seriöst så vill jag inte det, men det är såååå typiskt att jag missar Småkronornas semifinalmatch mot USA i JVM i natt. Så typiskt att jag jobbar. Så någon vänlig själ som har mitt mobilnummer får mer än gärna hålla mig uppdaterad.

Lite svar på tal eller något sådant:

pim: Jag sa ju att jag struntade i plånbokens gnäll efter shoppingturen, så här lär det shoppas även i framtiden

Bitterfittan: Det var min brors lilltjej som fyllde 9 år dagen innan nyårsafton som vi firade idag.

ROXANNE: Kul att du gillade den! Enkelt snygg enligt mig!

Nej, nu ska jag äta lite kvällsmat innan jag sticker till jobbet


En lördag i min smak

Idag har jag ägnat dagen åt shopping, shopping och lite mera shopping. Min plånbok känner sig mer än rånad, men jag känner mig bara glad. Så vem bryr sig om plånbolkens gnäll??!!! Då jag inte orkar, så får ni inga tjusiga poser på mig i kläderna, men ni ska absolut få se dem. Hemska, skarpa blixt, men det får duga. Orkar inte hålla på och joxa med bilderna. Jag är lite opepp efter HV:s hemmamatch idag mot BRynäs. Man får inte tappa en 3-0 ledning som HV gjorde idag. Mer än så säger vi inte om det. Jag sitter fortfarande iklädd HV-tröjan med en luvtröja över och NBS-halsduken virad runt halsen.

Skörden från Strazz: En jeanskjol med snyggt snöre i linningen, en snygg och tjat långärmad tröja, och sex nya metallarmband

Jeanskjol   Långärmad tröja   Tröjtrycket   Nya armband

På Rabalder hittade jag denna sköna, stickade polotröja

Stickad polotröja

På Smycket köpte jag en ny ring till lillfingret samt nya örhängen

Lillfingerring   Öronringar

En ny flaska Hypnose från Lacome inhandlades på Kicks

Parfymen Hypnose

På Vera Moda inhandlades dessa två tröjor

Peace man!   Oversize for me

Jag framför datorn medan jag författar detta blogginlägg

Me opepp

Nu ska jag se om jag inte kan hitta något skoj på dumburken att försjunka i

RSS 2.0