Shopping i gråväder

Ja, det är precis vad jag ägnat dagen åt. Shoppat! Fick inte riktigt tag i allt jag hade tänkt, men 2 fleecetröjor och ett par vindbyxor att cykla till jobbet i blev det i alla fall. Sen var jag på gratis hudanalys, så därifrån fick jag med mig en peelingmask för min känsliga hud på kinderna. Och rådet att vara duktig och återfukta huden helst två gånger om dagen med ansiktsvatten, ni vet "sånt där skräp" som man ska spraya i ansiktet. *flinar brett* Vi får väl se hur bra det går. Har svårt nog att få det till en vana att göra rent ansiktet med cleaner efter tvätt två gånger om dagen. Men jag gör det i alla fall några gånger i veckan och det ska väl ses som en vinst.

När jag kom hem, kom glassbilen ångandes, men då jag har ett stort paket vaniljglass i frysen, digestive-kex i skafferiet och chokladsås i kylen, så motstod jag frestelsen att gå och köpa glass. Känns som jag för tillfället har det bästa hemma. Mmmm..... Kaksmulor i glass är great.....

Lite musik på kvällskvisten

Trött och seg, men detta kanske kan pigga upp :)The Creeps - Ooh I like it

Morr.....

Dumma blogg, gör som jag vill!

The Ark live på webben

Så kan man få sova gott efter att ha sett en livekonsert med The Ark ikväll. Inget slår att vara på plats, men detta funkade också. Glada överraskningar var Moto Boy och Robert Jelinek som gästartister. Och en massa gamla favoritlåtar som inte spelats live allt för många gånger de senaste åren. *S*

Beräknad musikupplevelse väntas

Insåg att hjärnan dog lite smått när den läst igenom en av beräkningsuppgifterna i projektet lite tidigare idag. Den undrade smått vad den har blivit lurad att läsa och lära sig. Och blev det bättre när jag insåg att jag behövde en bättre miniräknare. Den lilla enkla jag har i mobilen räckte inte riktigt till. Så nu är jag 199 kr fattigare men en ny, fin Casio miniräknare rikare. Nu ska här räkans! Eller det blir imorgon eller på söndag först. Nu ska jag slöa lite framför tvn, sen kl 20.55 tar jag mig till Svt Play för att se livesändningen av The Arks spelning i Växjö ikväll. Hur jäkla najs som helst!!!!!

Jag skulle mycket hellre.....

Jag skulle mycket hellre ligga i min säng och sova
Jag skulle mycket hellre vara på en långpromenad i en skog
Jag skulle mycket hellre sitta och gosa med killen
Jag skulle mycket hellre.....

Ja, den listan skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Just nu skulle jag helst av allt vilja sova fortfarande, men jag vaknade av en dröm och lyckades inte somna om då jag är hungrig. Alltså fixar jag lite mat. Blir Keldas färdiga Thaisoppa och några ostmackor. Sen kanske jag somnar om. Inte mig emot.

När jag vaknar sen, blir det till att läsa klart den del av boken som min kurs omfattar. Det är bara ca 40 sidor kvar, sen blir det till att göra klart inlämningsuppgifterna och projektarbeterna. Två av varje ska in innan provet som jag ska skriva i mitten/slutet av april.

Nej, nu ska jag gå och kolla till värmningen av soppan.

Så var det dags igen

Förra året pluggade jag Inköp och varuhantering. Denna termin blir det Logistik A och sedan förhoppningsvis även B-kursen. Började igår på A-kursen och har varit duktig och läst hälften av kapitlerna som ingår i den kursen idag. Nu har jag dock gett mig för dagen, men imorgon blir det att läsa vidare. Sen har jag bara två inlämningsuppgifter och två projekt att lämna in innan provet den 12 april. Fast jag har två veckor på mig att skriva provet fr o m provdatumet. Det är schysst, men jag antar att det är ett måste för en distansutbildning då många läser samtidigt som de jobbar.

Dagen har i övrigt varit solig och varm, men promenaden blev kort. Det blåste lite och så blev jag själv på promenaden. Men det var skönt i solen. Nästa gång fr jag packa ner en termos och lite kakor i en ryggsäck och ta med kameran. Vandrar man bort mot Vattenledningsparken här inne i centrala Jönköping, så finns det mycket stora grönområden att tillbringa sin tid på.

Nu ska jag slöa lite i soffan framför Simpsons.

Nytt år, nya tag

Ja nytt år har det varit i snart tre månader. Suget att dela med sig börjar så sakta komma tillbaka, så vi gör ett försök.

Året har börjat bra med stabila förhållanden på alla kanter och ro i livet. Jobbet är väl egentligen den stora orospunkten just nu, men det ger sig nog snart det med.

HV71 har ur slutspelet i hockey, men det är bara att gå vidare. Inatt blir det NHL på datorn istället. Detroit har långt ifrån spelat klart denna säsong, så jag förkovrar mig i det istället.

Idag är jag ledig från jobbet och tar det bara lugnt. Borde ta tag i märkningen av sladdarna på förstärkaren, men lat som jag är, väntar jag någon timme till. Har det ganska bra i soffan måste jag säga.

I övrigt ska det första av tre spinpass avverkas ikväll. Hade som vanligt spining igår Och så är det även skivstångspass på fredag som gäller.Så det blir en massa träning på åtta dagar. Bara att svettas och njuta.

Ha en bra måndag vänner!

RSS 2.0