Mors dag

I söndags var det Mors dag och då bror med familj hade varit hemma hos mamma på söndag vid lunch, så bestämde jag mig för att fira mamma på eftermiddag/kväll istället med en blomma och något gott att fika på. Jag hade jobbat på natten, så när jag vaknat, ätit och gjort mig i ordning, så hoppade jag på Kitty och åkte till ICA Maxi. Dels har de en konditoridisk vid brödet och sen har de även en stor hörna med blommor av olika varianter. Och sen hade de andra blomsterbutikerna hunnit stänga.

Väl på ICA Maxi, så insåg jag snabbt snabbt att någon fin snittbukett skulle det inte bli, för det var typ tomt i hinkarna. Har tyvärr ingen bild att visa, men utifall ni inte visste det: Mamma är poppis och då inte bara min. Men jag hittade en krukros som jag köpte. Och sen köpte jag med mig två bakelser som såg gott somriga ut med mycket jordgubbar på. Sen hoppade jag upp på Kitty i duggregnet, för det hade börjat trilla ner vatten från himlen medan jag var inne i affären. Solen hade gömt sig bakom grå moln denna dag.



Mot mamma med blommor och bakelser väl säkrat inuti sadeln. Parkerar ute på gatan för att mamma inte ska se mig och höra mig, och packar upp. Vad gör då lilla Susanne? Jo, hon tappar bakelserna i baken. Men va..... Det blev smetigt i plastkartongen! Men åh så bra.....



Visste dock om att Wayne´s Coffee fortfarande var öppet, så jag knallade dit. Och väl där hittade jag två bitar av en chokladkaka. De två sista! Bara att köpa och gå tillbaka till Kitty och ta fram blommorna som jag hade lagt ner igen. Mamma blev glatt överraskad, även om hon på sätt och vis hade väntat att jag skulle dyka upp då jag inte var med när bror med familj var där. Jag var där tills det var dags för mig att åka hem och svida om till jobbet. D v s ta av mig smycken, byta lite kläder och hämta något ätbart till rasten vid 03.30. En mycket trevlig kväll hemma hos mamma blev det.






Mammas dag

Bestämde mig nyss för att idag blir det till att åka förbi mamma och ge henne en bukett blommor och vare sig hon vill eller inte, så ska hon få något onyttigt att smaska i sig. Ja, jag ska hjälpa till förstås. Lite eftermiddagsfika med mamsen är inte fel.

Smycken och smyckeslåda

Fy va dålig jag är på att uppdatera min blogg. Skäms på dig Susanne! *skrattar*

Som ni minns, så började jag måla om en box med ett gäng smålådor i. Nu är den färdig och torr och därmed klar för användning. Efter att ha haft ett gäng småaskar, har nu mina smycken fått sig en fast plats i tillvaron. Jag är så nöjd med resultatet. Bildkvaliteten är jag dock mindre nöjd med, men jag orkade bara inte ta till stora kameran. Passar även på att visa det jag fick av MS i födelsedagspresent när jag kom till hem till henne på fredagen när jag var i Stockholm i förra veckan.



En klockren present till lilla mig. Läppglans, nagellack i två olika färger, ett armband och örhängen.




Jag är som sagt mycket nöjd med resultatet och som ni ser är vissa av lådorna ganska fulla med smycken av olika slag ganska på en gång.

Åter en mulen dag

Jäkla tråkväder! Skulle gärna se lite mera solsken nu

Målerifirma?

Nej, det är väl inte riktigt sant, men min smyckeslåda börjar se riktigt bra ut. Då det var lackad färg på vissa av lådorna, så har det krävts lite omålning. Ska gå på vissa delar imorgon igen, sen borde den vara klar. Gött!

Hemma igen

Så var jag hemma efter en härlig helg i Stockholm. Jag har tittat på när andra lagar mat och bara latat mig. Gissa om det har varit skönt. Tack alla ni som gjorde min helg i huvudstaden så himla bra!

Hemma bra men borta bättre!

Packad och glad!

Japp, det är precis vad jag är. Fast jag är inte full eller onykter, utan jag har packat klart resväskan. Imorgon bitti tar en buss mig upp till Stockholm och jag kommer inte hem förrän på måndag kväll igen. Det ska bli så skoj att träffa MS med sambo, kusin med familj och syster med familj. Kanske även en luchdate med några vänner hinns med på måndagen innan jag åker hem. Jag har verkligen längtat efter detta precis hela veckan. Tror inte det kommer att bli några uppdateringar här under helgen, men jag återkommer efter helgen. Det lovar jag!

Ha en skön helg allesammans, för det är precis vad jag tänker ha!

Susanne duktig!

Ja, ikväll har jag varit duktig. Jag har ägnat kvällen åt att börja måla om min blivande smyckeslåda/box/hylla med många fack i svart. Kommer att bli riktigt bra, men nu får det vara nog för ikväll. Tips: Nagellacksremover funkar utmärkt att ta bort färg från händerna med. Kanske skulle testa det när jag fått datumbläck på händerna.....











Det är fortfarande sex lådor som måste påbörjas, men det får vänta tills imorgon eller något sådant.

Snart så.....

Har börjat fundera igenom vad jag behöver till min Stockholmstripp. Ska bli så skoj att träffa MS, kusin med familj och syster igen. Finns flera jag skulle vilja träffa, men jag vet inte riktigt hur det ska hinnas med. Kanske på söndag förmiddag? Alldeles för mycket man vill göra på alldeles för kort tid. Som vanligt då med andra ord. Nu ska jag hänga lite mera tvätt. Yippi! ..... not!

Full fart en regnig söndag

Ja, idag har det varit full fart ända tills nyss. När jag vaknade var det bara att göra sig iordning och äta lunch. Strax innan 14.oo kom mamma och hämtade upp mig. Brorsans minsting fyller tre år idag, så det firades med fika och tårta. Sen blev det raka vägen hem för att byta om och sen vidare till F&S för terminens sista Intensivspinning med AS. Lika svettig utmaning som vanligt. Lite tråkigt. nej mycket tråkigt att passet är slut för denna termin. Sen blev det hem och fräscha till sig och slänga sig ner i soffan för att se vm-finalen i hockey mellan Sverige och Finland. Mat hann jag värma någonstans mellan duschen och soffan.

Nu är första perioden över och det står 0-0. Jag har laddat med lite kvarvarande nachochips med ost på och het salsa.

Heja Svergie!

Gråväder

Ja, det är precis vad det är ute. Så vad kan passa bättre än att ta sig till A6 och köpa födelsedagspresent till brorsans minsting. Vem vet? Kanske lite annan shopping kan göras i samma veva. En elgrill kanske kan inhandlas också. Kanske dags att hitta ett par strumpor och sticka iväg då.....

Jag saknar dig.....

Jag tror jag för första gången i mitt liv verkligen avskyr en åskskur. Älskar egentligen höra åskan mullrar och se regnet rinna ner för fönsterrutorna. Jag vet att jag kommer att älska regnet och åskskurarna igen, men just nu gör jag inte det. När jag hörde första mullrandet för en stund sen, så kunde jag bara tänka på hur mysigt det skulle vara att sitta uppkrupen i soffan med killen. Sen kom saknaden.....


Mmmm.....


Jag är bäst!

Jo, jag är faktiskt bäst. Jag fick MVG i Logistik A och jag är så jäkla glad över det. Saknade "bara" sju poäng från full pott på provet, och mina arbeten har fått bra betyg varav det sista min lärare var riktigt, riktigt nöjd med. Jag  vet att det egentligen inte är något märkvärdigt, men det struntar jag i.

Jag är bäst!

Kakel

Idag har mamma och jag varit runt och tittat på kakel och på nytt badrumsskåp och spegelskåp till mitt badrum. Det närmar sig byggstart :D

Vill inte.....

Tillbringade dagen utanför staden vid en sjö. Hade det gott i solen trots att det blåste lite kallt emellanåt. Många tankar har virvlat genom skallen, och tog bort mycket av mitt goda humör. Jag vill inte sakna honom, men lik förbannat gör jag det. Jag kan inte rå för det, jag bara gör det. Jag har en massa känslor kvar och de har ingenstans att ta vägen. Tycker inte livet är direkt rättvist just nu.....

Tjejkväll

Har varit hemma hos MB ikväll på tjejmiddag. Det var en riktigt trevlig kväll med mycket prat, som det brukar bli i ett sällskap med bara tjejer, gid mat, god dryck, god efterrätt och gott sällskap. Jag hade träffat alla tjejerna vid olika tillfällen tidigare, så det var skoj att träffa dem igen. Aldrig fel att känna en kock. Eeehh... jag menar..... Alltid skoj att lära känna härliga kvinnor i bästa åren i livet.

Tack för en superkväll tjejer!

Kastar mig över

Så där ja! Nu är provet skrivet. Nu ska jag gotta ner mig i katalogerna medan jag äter lunch :D

Hjälp!

Motivation = Noll

Och jag som ska skriva prov imorgon bitti.....

:/

Äntligen blev det av

Jag och SaA har länge sagt att vi ska träffas och ta en fika. Men vi har haft lite svårt att få till det med tiden. Men idag träffades vi äntligen efter hennes jobb. En två timmar satt vi där och pratade om det mesta. Med lite tur kan det nog bli en ny date om ca två veckor. Gött!

Ett svårt val

Nej, så drastiskt är det inte. Men borta på köksbordet ligget skolboken och diverse tillhörande papper. Jag har prov att skriva på onsdag morgon. På vardagsrumsbordet ligger en hög med kataloger innehållandes allt för ett badrum. Det riktigt kliar i fingrarna och i sinnet att få kasta mig över kataloghögen. Men jag borde plugga till provet.

Skolboken - Kataloghögen
Skolboken - Kataloghögen
Skolboken - Kataloghögen

Mitt samvete går segrande ur denna strid och det blir till att plugga. Får se hur länge det håller i sig.....

RSS 2.0