Jobbigt värre

Inatt var det en riktig skräpnatt på jobbet. Inte p g a maskinstrul utan p g a en av mina närmsta vänner har återfått sin tumör i magen. Det har jag förvisso vetat om i ett par veckor nu, men det som gjorde natten så jobbig var att hon skulle egntligen kommit hit idag på väg hem från Göteborg. Men så blev det inte p g a familjeangelägenheter. Jag hade så sett fram emot att få rå om henne till på lördag, men precis som förra gången så kom det något i vägen. Det är inte alls schysst. Jag trodde jag skulle brista i tårar på jobbet. Tur nog fungerade min maskin bra, för maskinstrul som jag hade natten innan hade jag nog inte fixat. Livet är inte alls snällt mot henne just nu.

Saknar dig så AJ <3

Kommentarer
Postat av: Malin - Malins liv och bravader

Blir sååå ledsen när jag läser detta inlägg. Så tråkiga nyheter. Jag fortsätter att hålla tummarna. Ni båda är i mina tankar!



Kram

2011-07-21 @ 21:28:22
URL: http://malinslivochbravader.blogg.se/
Postat av: Frida

Jobbigt..

Min pappa hade en tumör i magen och dem opererade bort hela magsäcken plus massa annat runt omkring..

trodde det var så dem gjorde i alla fallen, för i sådana fall skulle det inte bli återfall ...



Kram på dig

2011-07-21 @ 22:25:31
URL: http://endeliminvardag.blogg.se/
Postat av: Susanne

Tack så jättemycket båda två. Era kramar och tankar värmer :) Tyvärr så opererar man inte bort magsäcken i alla fall. I alla fall inte omgående. Och det beror helt på hur tumören sitter

2011-07-22 @ 08:06:33
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/
Postat av: nilla

nej men vad hemskt. och att det gick så snabbt:(



svar på min blogg:nej jag KAN inte komma försent. dels är vi så få så det kan inte försvinna någon(nästa vecka är det ännu värre så då gäller det att hålla sig frisk) dessutom är jag den enda just nu som kan öppna receptionen. den ska öppnas 7.45 och inte en sekud senare...alla kan inte flexa på jobb eller skylla på försovningar eller så. vissa jobba MÅSTE man komma var dag och finns på plats i TID. växeljobb är ju speciellt på det sättet så det var bara att äta det jag hann och springa till bussen och se glad ut :)

2011-07-22 @ 10:18:43
URL: http://hvpim.blogg.se/
Postat av: Frida

ursch vad jobbigt...

hoppas att hon klarar sig iaf!

Kram kram

2011-07-22 @ 13:21:36
URL: http://endeliminvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0