Inge Bo Kaspers Orkester idag

Nej, det blir ingen konsert för min del idag. Jättetråkigt, men jag känner mig inte frisk. Så det blir till att ta det lugnt och hålla sig hemma. Ska dock titta lite på solen, för jag måste till affären. Men sen blir det till att bädda ner sig i soffan och bara softa under filten. Blä, för att må så här. Jag är så trött på allt vad förkylningar heter. Fast jag är tacksam så länge det inte är någon vinterkräksjuka eller liknande som slår klorna i mig. Hellre genomförkyld och febrig än att spy.

Min onda hals och småbultande skalle är nog snart botade, så man kan jobba natt mot tisdag och onsdag, så jag sen kan njuta av att vara så ledig i flera dagar sen. Nu ska jag dock värma lite rester och mätta magen med. Inte för att jag är direkt hungrig, utan för att jag måste äta. Och det blir garanterat ingen träning imorgon.


Noll fokus

Idag kl 17.00 var jag på Friskis för att värda ett medelpass i Spining. Men om man kan vara mera ofokuserad och okoncentrerad än jag var under passet, så skulle jag vilja se det. Allt vara bara tungt och jobbigt. Och J som har så bra spinpass och man känner sig alltid duktig när man kommer ut från spinsalen efteråt. Men inte idag. Idag satt jag bara på cykeln och tänkte på..... Ja, jag vet inte om jag tänkte på så mycket annat, än att få komma hem och slänga mig i soffan och titta på en film. Så det är precis vad jag ska göra nu.

Backyard Babies

Igår kväll var jag på en av nattklubbarna och såg på Backyard Babies. En spelning som jag längtat efter ända sen jag såg turneplanen. Senast jag såg bandet live, var i somras och då rockade de fett. Tråkigt nog tycker jag inte att spelningen igår var riktigt lika bra. Om det beror på att det kom lite med folk eller om bandet inte hade en bra dag, det vet jag inte. Jag säger inte att de på något sätt gjorde en dålig spelning, men jag vet att de kan bättre.

Spelningen inleddes med sköna Degenerated från senaste skivan. En låt med fart i både trummor och tryck i sången. Jag gillar den skarpt. En del av publiken tände till, men det var mest dem som stod nere vid kravallstängslet. Det kändes som att ibland fick bandet publiken med sig, ibland inte. När de spelade Brand new hate, så verkade det som de flesta hängde på, även om allsången Nicke och Dregen försökte dra igång inte riktigt lyckades, vilket var synd. Själv tycker jag att det var den bästa låten för kvällen.

Från nya skivan spelades bl a Fuck off and die, Abandon och Zoe is a weirod. Bland de gamla klassikerna spelades bl a Minus celsius och ett av extranumren Dyfunctional proffesional.

Så här borde flera kvällar spenderas

Vet ni hur skönt det är att veta att man är ledig från jobbet för att få gå på konsert istället? Om ni inte vet, så kan jag tala om att det ska bli jätteskönt. Vem sjutton vill vara på jobbet när man kan få se ett av sina favoritband spela live. Och en STOR eloge till nattclubens nöjeschef, som snabbt och effektivt beviljade mitt fotopass till Backyard Babis spelning ikväll, efter att jag förklarat hur det låg till. Jag hade nämligen ringt till dem i måndags, och killen jag pratade med då, tog mitt namn och nummer och lovade att återkomma efter att ha kollat med bandets tourmanager. Då jag fortfarande inte hade hört något efter att jag kommit hem från träningen ikväll, så ringde jag tillbaka. 5 minuter senare var det beviljat och klart. Tack igen!
Nick Borg i Backyard Babies

NHL i Globen

NU är det klart. Dyrt som fasiken blev det, men jag är numera stolt innehavare till två biljetter till matchen i Globen den 2 oktober mellan Detriot Red Wings - St Louise Blues. Det ska bli SÅÅÅÅÅ skoj!
Screensaver på väldens bästa back, Nicklas Lidström
Så kusinen; Har jag inte hälsat på dig och sambon innan dess, så får ni besök då!

Nystart med ny blogg på ny portal

Hej hopp på er!

Så jag har skaffat mig en ny blogg på en ny portal. Det har varit en hel del funderande fram och tillbaka hurvida jag skulle fortsätta att blogga eller inte. Men jag inser att jag trots allt saknar det, så det blev en ny blogg på en ny portal. Hoppas att ni ska trivas lika bra här som på Aftonbladet.

Och jag fortsätter att hålla koll på era bloggar via Bloglovin, precis som förut. Ett mycket bra verktyg för bloggläsare.
Följ min blogg med bloglovin

Se om jag inte kan få en vän att fixa till en snygg bloggdesign åt mig också, men tills dess får denna duga.

Kramizar!

RSS 2.0