Bloggpaus

Som ni märkt så har mina inlägg eller kommentarer på era bloggar varit speciellt vanliga den sista tiden. Det har sina orsaker, och jag orkar inte riktigt. Jag kommer inte att vilja sluta blogga eller läsa era bloggar, men just nu ska jag bara ta en paus ifrån det. Under tiden kommer jag troligen inte läsa några bloggar, men jag kommer igen. Bara inte just nu. Så ha lite tålamod, så dyker mina inklägg och kommentarer snart upp igen.

Sköt om er och Kramizar i massor!


Vädret gör det knappast bättre.....

Även om jag kanske kan se att det är rätt ur en viss synvinkel, så känns det så fel. Jag saknar honom. Suck..... Detta börjar kännas lite som en förbannelse. Så snart jag träffar någon jag gillar, så.....

Tänk vad mycket en katt kan göra

Hittade detta underbara utbyte av tankar om vad en katt kan göra på FB nu på morgonen. Kände bara att jag måste dela med mig av det hela. Fast ni får endast se det uppsatt i stolpform

*Katt åt hund, fick skäll
*Katt åt lampa, blev tänd
*Katt åt elskåp, blev proppmätt
*Katt åt linjal, blev mätt
*Katt åt Viagra, fick ståpäls
*Katt åt hink, spann
*Katt åt stol, satt i halsen
*Katt åt stege, blev hög

Min mamma är bäst

Alla har väl hört talas om tonårsrevolt, men hur många har hört talas om mammarevolt??!!! Tonåringar har en förmåga, efter vad jag förstår på de som har barn och tonåringar, att emellanåt göra precis som de vill och dessutom gärna mot föräldrarnas vilja. Jo då, jag hade också mina stunder när jag gjorde som jag ville som tonåring. Fast ännu oftar i 20-årsåldern, fast det vet inte mamma så mycket om.  Min mamma är likadan. Jag sa att jag inte hade tid och/eller orka att fira min födelsedag i år. Jag har under flera års tid till och från med mer eller mindre lyckat resultat, försökt avstyra firandet av min födelsedag. Men tror ni mamma lyssnar på mig? Inte då! Så efter att vi firat brorsans minsting som fyller 2 år idag och alla barnen har lämnat bordet, så kommer hon med paket till mig. 2 stycken! Och jag fick en presentkorg från Kahls av brorsan och svägerskan.

Det värmer mitt lilla hjärtat att ha en mamma som min. Älskar dig!


Det var det

"Bara att bryta ihop och komma igen" som Janne Karlsson, tränare i HV71, så snyggt uttryckte det

Sammanfattning

Denna helg blev hur lyckad som helst. Och så här med alla korten på hand, så var det himla skönt att tjejerna var här denna helg. Annars hade det nog funnits en mycket stor risk att jag inte kommit upp ur soffan på hela helgen.

Vi har skrattat och busat, jäklats med varandra på FB, bytt bakgrundsbilder på varandras datorer, gömt roliga lappar i varandras skor och väskor, ätit och druckit gott och bara haft det bra. Asså, ni är toppen tjejer och jag hoppas att vi kommer att göra om det inom en snar framtid, fast hemma hos någon annan då. Några av oss ses ju förstås till Peace & Love, vilket ska bli riktigt skoj.

Nu är den nya veckan här, och verkligheten är otäckt nära. Men nu är jag trötter och ska försöka sova bort verkligheten ett par timmar.

Ha en toppendag!

Yttligare en nattsnabbis

Dagen har varit toppen! Regn, fika och shopping. Skratt, lite spex och mera regn. God mat och dryck, godis och efterrätt. Musik, foton och Facebook-bus.

Måtte jag bara få lite sömn denna natt.

God natt Världen!

En snabbis i natten

Så nu är alla tjejerna på plats som skulle komma hit. Jag och PL bor ju redan i stan, men ÅH, CK, SZ och YG bor i andra städer, men har tagit sig hit denna helg för att umgås och snacka om allt mellan himmel och jord. Jag ska berätta mera efter helgen, men jag kan berätta att vi har haft det riktigt skoj nu ikväll. Vi gick till min favoritrestaurang och åt en sen middag. Alla njöt av maten och pratade och skrattade. Underbart gäng!

Men nu sk aäven jag försöka sova. Borde inte vara några problem med tanke på att jag endast fick ca 4,5 timmes sömn under dagen innan jag var tvungen att gå upp. MEn det är inte lätt att sova på natten när man är mitt inne i ett arbetsperiod. Men samtidigt kan jag ju alltid sova på måndag efter jobbet.

God natt på er!


Helgbesök

Nehe, man kanske skulle se till att få en viss mängd vatten över huvudet, så man kan sova 40 minuter till efteråt. Sablar vad trött jag är..... Men sen blir det livat. Ett gäng tjejer/kvinnor/babes som träffats via nätet i ett musikforum, ska träffas hemma hos mig i helgen. Två är inte med, men det är svårt att få med alla ibland. ÅH kommer från Kristianstad, CK från Göteborg, och SZ och YG kommer från Stockholm. Vid 15.00 ska jag och Nilla hämta ÅH och CK som kommer med buss och tåg med 10 minuters mellanrum. Lite senare på kvällen kommer SZ och YG med Partybussen - SZ bil - från Stockholm. Det ska bli så himla skoj att träffa dem igen. Weeee!!!!!

Och tro inte att jag glömt. Detroit vann över San Jose med 7-1! inatt, så nu står det 1-3 i matcher. Kom igen Red Wings, visa Blåjackorna att pojkarna från Hockeytown/Bilstaden är bäst!

Uppdatering

Som sagt: Vissa dagar borde man inte gå upp ur sängen. Inte mycket som blivit rätt det senaste dygnet som sagt

Min säng är min bästa vän

Vissa dagar ska man nog inte gå upp ur sängen. Så jag borde legat kvar i min redan igår. Säg något som inte strulat senaste dygnet.

Susanne flitig

Ja, lite flitig har jag varit. Förutom att ha setat i telefonkö med support därefter i ca 50 minuter, så har jag fått upp en hylla, en ljuslampett och väggvinstället. Den andra hyllan blev dock kvar på golvet, då jag någon cm in på ena sidan träffade på en regel. Typiskt..... Men en BT kommer över nbästa helg för att hjälpa mig med en taklampa som behöver flyttas, så han får hjälpa till att borra det sista av dem två hålen då. Han har en riktigt finfin borrmaskin. Så tills dess, får hyllan stanna kvar på golvet.

Sen kan jag inte riktigt förstå. Ju mera jag plockar i de sista kartongerna som står i datarummet, desto stökigare tycker jag att det blir. Men jag ser mera av golvet i datarummet än jag gjort på länge. Så något positivt är det dock.

Dagens problem

Så nu funkar internetet som det ska igen. Men nu får jag inte igång telefonen. Och routern vill inte vara med alls. Sabla jäkla.....

Uppdatering 16.27: Nu funkar allt som det ska igen. Nu ska bara min sega hjärna komma på hur man skyddar ett nätverk. Suck.....

Utmaningen!

Första bästis: Linda
Första bilen: Har aldrig ägt någon, men jag har ju min moppe
Första förälskelsen: Fredrik
Första husdjuret: Fiskar
Första jobbet: Proffice-anställd
Första köpta skivan: Good vibrations - Marky Mark and The Funky Bunch
Första piercing: Öronen
Första semester på egen hand: Isla de Margaritha 2006
Första riktiga kärleken: Jakob
Senaste alkoholdrycken: 15-årig Macallan, whiskey för den som inte vet
Senaste bilfärd: Mamma skjutsade hem mig från Konserthuset
Senaste film: Star Wars 6
Senaste ringda samtal: KB på Friskis
Senaste bubbelbadet: Alldeles för länge sen
Senaste kyss: I lördags
Senaste gången du grät: I somras
Senaste måltiden: Köttfärspaj med yoghurt till

Åtta snabba:
Har du dejtat en av dina bästa kompisar? Nej
Har du blivit kär vid första ögonkastet? Ja
Har du fastnat med blicken i någons urringning? Ja
Har du fått ditt hjärta krossat? Ja
Har du sagt att du älskar någon utan att menar det? Nej
Haft ett one night stand? Ja
Har du busringt någon gång? Ja

Sex saker du gjort idag?
Internetat, pratat i telefon, tittat på tv, spelat spel, ätit och sovit

Fem favoritsaker utan rangordning:
Gitarren, laptopen, kamerorna, biohemma-anläggningen och moppen

Fyra personer du kan berätta allt för: Det tänker jag inte avslöja

Tre val:
Rött eller blått? Blått
Chips eller Choklad? Choklad
Sommar eller vinter? Sommar

Två saker att göra innan du dör?
Resa till Seychellerna och ta MC-kort

En sak du ångrar? Att jag gav en viss person en andra chans två gånger

Så va det slut o dax att ge den vidare

Då utmanar jag den som känner sig manad att anta den.

Vinn en kavajDenna snygga kavaj kan man vinna från Free Fashion. Läs mera om hur du gör för att vinna den på Free Fashion-bloggen.

Om jag vinner den, kommer storlek M sitta fint på mig

Tillbaka till verkligenheten

Så var de sköna 2,5 veckornas ledighet över. Suck..... Men jag visste ju att dagen skulle komma, så det är bara att ta ett djupt andetag och dyka. Samtidigt ska det bi skönt att komma in i vardagslunken igen. Våren är här med sol och snart massor av värme. I samma veva kanske jag blir av med min sabla förkylning. Hostar i alla fall mindre tack vare de två hostmedicinerna . Så jag får väl vänja mig vid att slurpa lite av varje i ett antal dagar. Måste ju klara av jobbet.

Men jag kommer saknad dessa veckors innehåll: Mys med killen, hockey, vänner, kramar, lata mornar, sena nätter, mat, feber och film.

Köttfärspaj

Så idag bestämde jag mig för att ge mig på att göra en matpaj. Har ju en ny fin pajform som måste invigas. Så jag stekte färsen och hade i min svamp och lite kryddor. Under tiden vilad pajskalet i kylen. Medan jag blandade till äggstanningen och skar festaosten, så förgräddade jag pajskalet. Så långt allt frid ochfröjd, förutom att jag med sedvanlig förmåga "slänger" mat på golvet. Jag är hopplös! Man kanske skulle skaffa hund? Jag lägger i viss del av den stekta färsen i mitt pajskal, på med fetaost och äggstanning. Men vad händer när jag ska ställa in formen med innehåll i ugnen? Jo, men visst lyckas jag vicka till formen så jag får äggstanning på ugnsluckan och ugnsbotten. Så nu vet ni vad jag kommer ägna min kväll åt.

Mumsig köttfärspaj
Resultatet blev mycket bra och gott!

RSS 2.0