Mina ben kommer att klaga

Eller rättare sagt mina benmuskler kommer att klaga imorgon och övermorgon, då jag joggade runt sjön som ligger mitt i staden nu ikväll. Tror det är ca 5,5 km runt den 6ch så nästan 500 m till för att komma till den och tillbaka hem till mig. Känner mig grymt duktig, även om det gick lite långsamt. Men jag är inte van att vara ute och jogga/springa, men det blir väl bättre bara jag lyckas fortsätta med en joggingtur i veckan.

Annars har dagen varit bra. Har inte gjort så mycket, men man får passa på att njuta av semestern medan man kan. Kollade med Severins Möbler om ett soffbord fanns kvar, och det fanns det, så jag ska dit i början på nästa vecka och beställa det. Det är nämligen en beställningsvara. Det är fyrkantigt och i oljad ek. Så kul att jag äntligen hittat ett nytt efter ca 2,5 är mer eller mindre aktivt letande.

Semesterfotona börjar bli klara för visning, men jag vet inte riktigt hur jag ska kunna berätta så mycket som möjligt utan att ni får sitta i timmar och läsa. Ska fundera lite på saken, så kommer jag nog på en bra lösning.

Nu ska jag äta något, ty man blir hungrig av träning.

Kommentarer
Postat av: Zombie

Bra kämpat!! =D



Jag ser fram emot bilderna.

2009-08-27 @ 21:54:34
URL: http://blogg.aftonbladet.se/cyberzombie
Postat av: Maria

Usch, jag hatar att springa. Men jag antar att det är väldigt bra för kroppen. Så keep the good work up! Alltid lika skönt att vara ledig :)

2009-08-27 @ 22:19:17
URL: http://ilovephilip.bloggspace.se
Postat av: Malin

Bra jobbat tjejen!! Då är vi två om träningsvärken då ;)

2009-08-28 @ 00:25:44
URL: http://malinslivochbravader.blogg.se/
Postat av: Susanne

Malin: Japp, då är i två om den:OD

2009-08-28 @ 09:28:28
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0