Lång dag på jobbet, men trevlig avslutning på lördagen

Klockan 06.00 var jag på jobbet och det var bara att plocka ihop maskinerna för mig och de andra som skulle jobba idag. Efter alldeles för mycket strul på både det ena och det andra, blev klockan 17.30 och jag fick äntligen lämna maskinhallen, och ta mig hemåt. En lång dag blev det.

På väg till bussen kom jag på den briljanta idé att jag skulle träffa LR. Inga problem. Han tyckte det lät trevligt att hyra film och umgås. Han stod och lagade middag när jag ringde, och duktiga jag lyckades "tigga" till mig en portion. Vi hyrde Monsters vs Aliens, och jag köpte även med lite godis. Mycket choklad och en del saltlakrits blev det. FilmOch en liten whiskey fick jag efter maten. Mmmm..... Jag nickade till lite efter maten, men vaknade snabbt till liv och såg resten av filmen. Missade kanske ca 15 minuter till och från i början. Och några minuter i mitten. Men resten såg jag.

Efteråt satt vi som vanligt och pratade ett bra tag. Alltid lika trevligt, då man aldrig vet vart vi hamnar i våra samtal. Men efter ett tag kände jag mig så otroligt seg, så jag vandrade hemåt. Nu är jag dock väldigt pigg igen. Eller min hjärna har inbillat sig det. Slår jag på tvn och sjunker ner i soffan, så sover jag nog fortare än snabbast. Tänkte dock att jag skulle försöka vara vaken till ca 03.00 i alla fall, då jag ska jobba natt imorgon igen.

Kommentarer
Postat av: emma

allt är prima skinka tack, bara trötter som tusan. hur är det själv? (:

2009-12-20 @ 14:00:02
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: Kaktusblomma

Det var verkligen en lång dag! Tur du har en kompis som bjuder på mat och film. Den ultimata avkopplingen! Hoppas nattjobbet gick bra! Kramar Kaktus

2009-12-20 @ 16:08:07
URL: http://kaktusnya.blogspot.com/
Postat av: emma

oj men det lät ju lite jobbigt. hoppas du hinner sova lite nu!

2009-12-20 @ 17:42:11
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: pim

middag och film sådär bara hade inte vatt fel en lördag kväll:)

2009-12-20 @ 18:59:58
URL: http://hvpim.blogg.se/
Postat av: Maria

Vilken trevlig kväll!

2009-12-22 @ 11:19:27
URL: http://ilovephilip.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0