Filmkväll ikväll

Jaha, så var det fredag och jag känner mig mycket piggare idag. Trots att det blåser ute och det är mera grått än soligt, så är det skönt med en ledig kväll/natt. Ska träffa LR ikväll och se på "Män som hatar kvinnor". Han såg den aldrig i våras när jobbet var så schyssta att de bjöd alla anställda på bio. Men jag har lånat den av mamma, så nu ska han se den. Sen ska han med på bio. Om man inte visste bättre, skulle man kunna tro att jag styr hans film. Fast han var inte direkt svårövertalad till filmkväll med fortsatt biokväll om ca två veckor.

Annars är den stora jakten på G. Eller jakterna rättare sagt. Ny lägenhet och hockeybiljetter! Och i dagsläget ligger biljetterna närmast.

Och just det: Jag fick ett mail från en än så länge intressant kille. Vi får se vad det blir av detta

Kommentarer
Postat av: idah

tack ska du ha vännen ! :)

2009-09-25 @ 18:02:16
URL: http://fortsattrockaienfrivarld.blogg.se/
Postat av: ROXANNE

får man fråga vem LR är? ;) en karl igen?

och vad tyckte du om filmen? :)

2009-09-26 @ 11:09:28
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: Susanne

LR är en av mina bästa vänner och kille. Han är toppen och viktig för mig. Jag har sett Män som hatar kvinnor förut, men den var minst lika bra denna gång. Längtar efter att få se nästa del.

2009-09-26 @ 16:57:35
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/
Postat av: pim

Fast jaga hockey7biljette rpå ståplats behöver man ju inte så ofta. ikväll kan jag tänka mig att de 'är slut pga foppaloppa men annars brukar de ju finnas kvar..

2009-09-28 @ 19:25:59
URL: http://hvpim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0