Dag 7 - Min bästa vän

Vänner har man haft många genom åren. Några har gått vidare, några har man kvar opch några har tillkommit. Och jag insåg gensast att detta inlägg kan få lite konsekvenser, men se det så här. Jag väljer att berätta vem som hängt med genom mitt liv i många år. Vad sägs om hela 25 år på ett ungefär?

Malin - Ja du vännen, minns du hur det hela började i andra klass? Det är knappt så jag själv gör det, men mycket roligt har vi haft genom åren. Jag tycker det är helt otroligt att vi fortfarande hänger ihop, även om vi inte ses varje vecka längre. Det var många år sen vi gjorde, men nu när du bor i huvudstaden, så vi nog kunna ordna att vi ses lite oftare i alla fall. Minns du hur vi brukade turas om att köpa lördagsgodis i kiosken vid S:t Iliansskolan för en tia? Hur vi köpte lika många nappar, citronkolor och bananskids? Jag lovar att inte repetera något om våra utekvällar sen när vi fyllt 18 år, men du är en hejare på att cykla. Jag är så glad att du fortfarande finns i mitt liv, underbara du. Älskar dig!

Kommentarer
Postat av: Malin - Malins liv och bravader

Tack söta underbara du! Fick ju en tår i ögat!! Som vanligt då ;) Älskar dig med! Tur att inte alla historier kommer upp...haha... Börjar skratta bara jag tänker på det... Hittade nyss Gotlandsbilderna vilket framkallade en enorm nostalgiresa.. Cykla, det är jag en höjdare på!!Och du med för den delen ;)



Är så glad att vi fortfarande håller kontakten och så himla nöjd över att vi bor lite närmare varandra nu!!



Kram <3

2010-11-22 @ 15:05:37
URL: http://malinslivochbravader.blogg.se/
Postat av: nilla

jag lovar att jag inet ska protesterafniss man har väl de bästa vänne rman har? eller DEN bästa vän man har. fast jag och "syrran" slår er..vi är uppe på 32,5 år:)

2010-11-22 @ 17:36:33
URL: http://hvpim.blogg.se/
Postat av: Susanne

Malin: Jo då, vi är båda höjdare på att cykla på våra egna unika sätt X) Och nej, historierna håller vi för oss själva ett tag till.



nilla: Det har du helt rätt i, men du vet att du är mig kär vännen och glad att du finns i mitt liv. Och du är ett helt år äldre än mig, så du kan gärna få leda med ett par år i vänskapslängd. ;O)

2010-11-22 @ 17:42:42
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Jag har en kompis som jag häng med sen vi var i tidig tonår. Vi är fortfarande kompisar, det är... över 30 år! Det är så härligt att ha nån man kan ringa och prata med som känner en helt och hållet. Sån vänner är guld värda!

Kram till dig!! =)

2010-11-22 @ 17:55:58
URL: http://trindalisa.blogg.se/
Postat av: Helena

Tack för kommentaren!

Jag hoppas med att det kommer gå bra, men...

2010-11-22 @ 19:18:14
URL: http://tallugglan.bloggplatsen.se/
Postat av: maria

Vänner är verkligen viktiga...Jag har förlorat fler när min man var sjuk så nu måste jag bygga upp ny vänskap ...



Må så gott !

2010-11-22 @ 21:53:14
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: Andromeda

Härligt att du har en god vän som hängt med så länge... :-)

Kram

2010-11-24 @ 21:13:56
URL: http://blogg.aftonbladet.se/andromeda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0